2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من

چطوری میشه توضیح بدی لطفا

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
کانال

بیشتر توضیح میدی درامدش خوبه؟

دیگه حتي حوصله باز كردن گره هاي هندزفريمو هم ندارم چه برسه گره هاي زندگيم! 🚶🏾‍♂🗿                                              به دل نگیر خدا ولی دنیات دیگه قشنگ نیس😔😔😔
چطوری میشه توضیح بدی لطفا

کانال زدم بعد عضو باید جمع کنی پست بزاری‌.خودش روبیکا هرشب ی مقداری پول میده بهت‌.بعد۲۰تومن ک بشه میتونی واریزکنی ب کارتت..من۳۵تومن داد بهم

اندکی صبر...🤍🌱

اره من

میشه لطفا بگید چجوری

توی خود روبیکا دو بخش پیام رسان داره و دوربین..

اینطور که توضیح داده بود و من فهمیدم انگار با اشتراک گذاشتن فیلم و عکس و... توی کانالایی که تشکیل دادیم درامد زایی میکنیم اره اینجوریه؟یا شما یجور دیگ درامد زایی میکنید؟

منم دلم میخواد کانال بزنم ولی موندم چطوری عضو جمع کنم

کانال زدم بعد عضو باید جمع کنی پست بزاری‌.خودش روبیکا هرشب ی مقداری پول میده بهت‌.بعد۲۰تومن ک بشه می ...

اها بعد شماره کارت و... هم باید داده بشه درسته؟

اونوقت چند عضو جمع کردید؟

بستگی به تعداد عضوهات داره دیگه.بیشتر باشه بیشتر میدع.شبی۸۰قرون میدع ب من😂

چند تا عضو داری

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش