2789
عنوان

کتاب خوب

80 بازدید | 11 پست

کتابای خوب که توی تغییر افکار و شخصیتم کمکم کنه، من خیلی کم طاقت و غر غرو هستم. سر هر مسئله ای زود ناراحت و عصبی میشم و زود شروع میکنم به غر غر کردن و دعوا کردن. اعتماد به نفس به شددددت پایینی دارم واز ظاهرمم راضی نیستم و اصلا نمیتونم با اطرافیان ارتباط برقرار کنم و تو جامعه به علت خجالتم دیده نمیشم. بی انگیزه و تنبلم و تقریبا برای هیچ کاری ذوق و شوق ندارم انگار دارم به اجبار روزامو سپری میکنم. کتابایی بهم معرفی کنید که بتونه کمکم کنه. من واقعا خیلی دارم از این شخصیتی که دارم عذاب میکشم. دوست دارم تغییر کنم اما نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب تارا دختر تحصیلکرده فکر میکنم انتخاب خوبی باشه 

مدرس زبان ژاپنی هستم🌸 عروس سامورایی‌ها🎎  آدمای دروغگو کم حافظه هستن، برای همین کاربری‌هاشون رو میگن دست چند نفره:))))درخواست دوستی قبول نمیکنم، سوالاتتون رو همینجا بپرسید🤗  در جواب اغلب سوالات: بله، همسرم ژاپنی هست/خیر، فعلا ساکن ایرانم/بله، تفاوت فرهنگی زیاد هست ولی راضی هستیم😅/خیر، ویزای کار ابدا نمیدن مگراینکه یه متخصص خیلی خفن باشین/ بله، ویزای تحصیلی هست، ولی اصلا راحت نیست، سایت سفارت ژاپن رو چک کنین (بورسیه مونبوکاگاشوکو)/ خیر، اقامت دائمی وجود نداره مگر اینکه همسرتون ژاپنی باشه که اونم باز شرایطی داره./ بله، متن ژاپنی براتون ترجمه میکنم. هروقت اینجا آنلاینم یعنی دارم درس میخونم🥲 
به نظرت برای تغییر اخلاقمون باید چیکار کنیم؟ من هم خودم کلافه شدم هم اطرافیانم رو کلافه کردم واقعا خ ...

من که فهمیدم ایرادای اخلاقیم چیه، فقط باید خودم دست بکار بشم، اگه ارتباطمو با اطرافیانم کم کنم ینی کمتر در ارتباط باشم، وضعیتم بهتره، تازه من دو تا بچه دارم، اگه با بچه هام وقت بگذرونم حالم بهتره، بقیه واسم اعصاب خوردی درست میکنن.