2777
2789
عنوان

گند زدم به رابطه چند سالمون🙂😊😇

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 56 پست
چرا نیومد جلو من سه سال منتظرش بودم الان همینجور میزنم تو سرش و منت میزارم بهش که سه سال معطلم کردی ...

بعد سه سال اومد؟

من به جای همه برای اون لبخند هایی که خیلی وقتا از روی قوی بودن زدی بهت میگم : تو بینظیری.... این قوی بودن کار هرکسی نیست 🌻🌼🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا هنوز تمومه تموم هم نیست،نمیدونم چی میشه

عزیزم اگه هر آدمی و بخوای بعد ۱۰ سال بشناسی و کات کنی دیگه عمرت تموم شده .‌یک فکری بکن.‌شناخت مگه چقدر زمان لازم داره؟آدمها همه متفاوتن همون اول دیدی شرایطی که دوست داری و نداره باید تمومش کنی. نه حالا بعد ۱۰ سال. تازه مدارک هم دستش داری

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
اره البته خودم خیلی تلاش کردم واقعا روزهای سختی رو گذروندم چقدرم حرص خوردمممم

من سه ساله نمیاد نمیدونم چیکار کنم

من به جای همه برای اون لبخند هایی که خیلی وقتا از روی قوی بودن زدی بهت میگم : تو بینظیری.... این قوی بودن کار هرکسی نیست 🌻🌼🤍
چرا نیومد جلو من سه سال منتظرش بودم الان همینجور میزنم تو سرش و منت میزارم بهش که سه سال معطلم کردی ...

بچه بودم اوایل،یه سری مشکلات پیش. اومد،الان میخواست بیاد که دیگه رابطه برام سرد شده بود

حالا رو مدارک زوم کنی یوقت هواییش نکنی حواست باشه چجوری ازش بگیری یا آشتی کن بگیر باز قهر کن برو اینجوری نمیده یا بخاد ی فکرایی بیاد تو سرش بدونه برات مهمه با شناختی ک ازش داری مطرح کن

بچه بودم اوایل،یه سری مشکلات پیش. اومد،الان میخواست بیاد که دیگه رابطه برام سرد شده بود

حقداری رابطه کش میاد ادم سرد میشه

عزیزم اگه هر آدمی و بخوای بعد ۱۰ سال بشناسی و کات کنی دیگه عمرت تموم شده .‌یک فکری بکن.‌شناخت مگه چق ...

آره میدونم گلم،مدارک کاری هست که داشت انجام میداد،الان دیگه نمی‌خوام انجام بده