2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما باید شبِجمعه بخونیم؟؟

نمیشه فردا بخونیم الان من چشام همه چیزو اشتباه میبینه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
حتما باید شبِجمعه بخونیم؟؟ نمیشه فردا بخونیم الان من چشام همه چیزو اشتباه میبینه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

امشب،چون نزدیکترین شب به شب چهاردهم ماهِ تا اذان صبح هم وقت دارید

بله دیگه جمعه اول یکی،جمعه دوم دوتا،جمعه سوم سه تا،جمعه چهارم چهارتا

شما خودت از این ختم حاجت گرفتی؟

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 
شما خودت از این ختم حاجت گرفتی؟

من یه بار انجام دادم ولی خوب توی دستورشم هم هست که شب جمعه اول که شروع میکنی باید نزدیکترین شب جمعه به چهاردهم ماه قمری باشه ولی من اینو رعایت نکردم،ولی خب دیشب دوباره شروع کردم ولی خب زیاد شنیدم درباره این ختم که حاجت خیلی میده،اینم در نظر بگیرید هیچ دعایی بدون حاجت روایی نیست یا عین خواسته داده میشه یا بلایی از آدم دور میشه یا اون دنیا حسنه داده میشه

سخت نمیگیرم فقط میخوام بدونم 

خب همه میدونیم که حضرت عباس باب الحوائج هستن وایشون بارها به خواب آدمای بزرگ اومده و گفتن که همه فکر میکنن من حاجت میدم ولی همه چیز دست مادرمه و اینکه توی حرم حضرت عباس دری وجود داره که درب خانوم ام البنینِ معروفِ و خیلی هم حاجت میدن،عزیزم انجام بده ان شلء الله حاجت روا میشید

من یه بار انجام دادم ولی خوب توی دستورشم هم هست که شب جمعه اول که شروع میکنی باید نزدیکترین شب جمعه ...

اره منم شنیده بودم قبلا ولی اصلا یادم نبود 

ممنون از یادآوری منم ديشب شروع کردم