2777
2789
عنوان

کمک دهن بچم سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست
بابل مگه گفتم چرا غذا دادی بهش؟ عجبا، گفتم خواهر الهی بمیرم.... بعدشم گفتم این وقت شب چرا غذا دادی آ ...

داره خندم میگیره کم کم لابد بچه گشنه بوده همیشه شیر فایده نداره بعد عصبیه الان استرس داره درکش کن من به جاش بودم واقعا یقتو میگرفتم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره خندم میگیره کم کم لابد بچه گشنه بوده همیشه شیر فایده نداره بعد عصبیه الان استرس داره درکش کن من ...

مگه گفتم چرا غذا دادی آخه به من چه اصلا، یکی نوشته حواست کجا بود،یکی نوشته سرت تو گوشی بود، چطور یقه منو بگیری؟ اگه من میگفتم حواست کجا بود لابد میگفت به تو چه!! درکش میکنم استرس داره ولی اصلا درکش نمیکنم که با من اونجوری برخورد کرد مگه من چی گفتم بهش، نمیشناسمش ولی باورکن دلمو بدجور به درد آورد

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
مادر است دیگر! عصاب ندارن هیچ وقت😂🥀

یکی گفته سرت تو گوشی بود،میگم از حرف اون ناراحت نشدی میگه استیکر خنده گذاشته آخه🙄🙄🙄 

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
ولش کن اقا بزار بچش بهتر شه عذر خواهی میکنه

توروخدا ریپلای نکن عزیزم مجبورمیشم میام ج میدم😂 من عذرخواهی ایشونو نمیخوام، ایشالا یچشونم زود خوبشه تنش سلامت باشه

حرص نخور بابا عه چه حرصیم میخوره😂

نه بابا حرص کجا بوده خواهر دلت خوشه