2777
2789
عنوان

کمک دهن بچم سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 53 پست
عزیزم تا بچم نخوابه گوشی اصلا دستم نمی گیرم الان فرق داره

چطور با کامنت من ناراحت میشی ولی به ایشون میگی عزیزم؟ اهمیتی برام نداره شما رو هم نمیشناسم ولی بدجور حرقت ناراحتم کرد دلم شکست. از تاپیکتم میرم بیرون،خوش باشی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بابا من دلم شکست چه طرز حرف زدن با یه آدمیه که داده از استرس می میره

حالت خوب نیستا

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
خودمم یه بچه 9ماهه دارم درکت میکنم اصلا خیلی ناراحت شدم بخدا عیب نداره دیگه پیش میاد از قصد ک نکرد ...

اصلا حالن افتضاحه الان عذاب وجدان داده می کشتم فقط قرمز شده

خوب بابا من الان عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان داری یقه منو چرا چسبیدی تو اینهمه آدم که کامنتای جورواجور نوشتن،واااا، انگار که چی گفتم بهت، ابراز همدردی کردم گفتم بمیرم خواهر، بعدشم گفتم این وقت شب براچی غذا میدی بچه، بای

خوب بابا من الان عذاب وجدان دارم

ببین حق داری ولی من میخام یه تجربه خودمو بت بگم یکاری کن من بچه بودم زبونم میسوخت اینجور میکردن 

یه تیکه یخ رو خورد خورد خورد ریز میکن جوری که تو دهن ابشه یه ذره ذرع میدی بچه منو همین کار میکردن تو 2ساعت خوب میشدم2ساعت چیه کمتر

اون آخر کامنتش خنده گذاشت شوخی کرد

یعنی شوخی رو متوجه میشی الان؟ وقت شوخیه ولی من که گفتم این موقع شب غذا نده بچت عصبیت کرد

تو هم حق نداری شام بخوری این منطقیه؟ 

بابل مگه گفتم چرا غذا دادی بهش؟ عجبا، گفتم خواهر الهی بمیرم.... بعدشم گفتم این وقت شب چرا غذا دادی آخه، یقمو یه جوری چسبید خودم ترسیدم

عزیزم تو خودتو جای اون بزار ببین چقد سخته

خیلی سخته اولین کسی که کامنت براش گذاشت من بودم گفتم بمیرم براش فلان کارو بکن که یعدشم پاک کردم، کامنت دوم نوشتم چرا اینموقع غذا دادی بهش آخه، که ایشون اونطوری با من برخورد کرد، انگار که چی گفتم