بچها کسی میتونه راهنمایی کنه میخوام یه کاری برا خودم راه بندازم شوهرمم میگه منم میام اما دوست ندارم چون اخلاق نداره و اینکه یبار یه جایی باهم رفتیم سر کار دو ماه دووم اوردیم از روز اول دعوا داشت باهام تاروز اخر اخلاقنداره چه جوری بهش بفهمونم که دوست ندارم باهاش کار کنم بهش بر نخوره لطفا خیلی ناراحتم و اصلا بهم پول نمیده مطمئنم بیاد باز نمیزاره پول دستم بیاد همرو خودش بر میداره من بخاطر بی پولی از یکی پول قرض کردم میخوام کار و شروع کنم حالا اقا افتاده وسط خیلی ناراحتم 🤕 میگه منم کارمو ول میکنم میام باهم کار کنیم اصلااااا دوست ندارم کلا ذوقم رفت
اما بازدهیش صد در صد نیست مغازه که نمیشه زد باید تو ارایشگاها میز اجاره کنی هزینه زیاد میخواد اما نتیجه ممکنه نده اما تولیدی دوختنی هست صد درصد نتیجه میده
به نظرم هندونه بزار زیر بغلش و بهش بگو تو توانایی اینو داری که خودت یک کار راه بندازی و پیشرفت کنی ،به نظرم بهتره هرکدوم جدا یکاری راه بندازیم ویه مدت کار کنیم هر کدوم که پیشرفت بهتری داشت اون کارو ادامه بدیم ،بعد هم دوتا کار میتونه سود بیشتری بهمون بده
میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ. ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده