2777
2789

کرونا کجا بود...ی سال پیش دلتا گرفتم یکم سردرد و سرگیجه یه هفته ای خوب شدم ولی شوهرم ی ماه طول کشید استخون درد و سردرد و سرگیجه خم داشت

معتقد به تناسخ 💫..هرکی میخواد نقاشیشو میکشم دوستان ❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم هممون گرفتیم تب بچه هام بالا بود کوجیکه بی قراری و اشتها صفر بزرگه تب شدید و استراغ جفتسون سرفه احرم هر دو بستری شدن ریه هر دو درگیر شده بود عفونت کرده بود که تب پایین نمیومد ولی با اولین دز انتی بیوتیک تزریقی تو سرمشون تبشون قطع شد

بزرگه 3 روز کوچیکه 4 روز بزرگه 6 سالشه کوچیکه 15 ماه.خودمون هم همه انگارکاکتوس تو گلومون بود شوهرم ه ...

وای مثل ما...دختر بزرگم ۱۲ساله تبش با هیچی پایین نمیاد ...ولی سرفه نمیکنه...دارم دق میکنم

The trouble is you think you have timeBuddha
وای مثل ما...دختر بزرگم ۱۲ساله تبش با هیچی پایین نمیاد ...ولی سرفه نمیکنه...دارم دق میکنم

من بزرگه رو با تب 41رسوندم بیمارستان هیجی تبش پایین نمیاورد سرم وصل کردن تب بر و انتی بیوتیک قوی ریختن سریع تب قطع شد.کوچیکه ته حلقش از بس ورم کرده بود حتی ابم نمیتونست قورت بده.اینا هم یلی سرفه نداشتن در حد دو سه تا تک سرفه تو روز ولی چون یلی تبشون بالا بود و مقاوم عکس از قفسه سینشون گرفتن همون بمارستان گفتن ریه شون درگیر عفونت شده

2790
2778
2791
2779
2792