2777
2789
عنوان

حسود نیستم ولی...

229 بازدید | 28 پست

کی بدش میاد بچشو ببره مدرسه  غیر انتفاعی منم خیلی دلم میخواد ولی خب کو پول .خوش به حال اونا که بچشونو غیر انتفاعی میبرن. خواهرشوهرم شاغله دخترعموم شاغله بچه هاشونو مدرسه فرستادن خب بچه هاشون به نسبت ما بهتر یاد میگیرن و معلم توجه بیشتری داره

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دیگه خستم از حسرت مردمم

خدایا ریشه عامل این بدبختی هارو بخشکون پس کجایی که ابن ظلم رو نمیبینی 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

سلام قشنگممم🥹

من خودم مدرسه غیر انتفاعی میرم ببیننننننن فقط پول الکی میگیرن 

هیچ فرقی نداره فقط تعداد بچه‌ها کمتره 

البته یه سری وقتا خود معلما خیلی خوبن ولی بستگی به خود ادم داره درس بخونی تو هر مدرسه‌ای هم که باشی بازم درستو میخونی 

همین دیگه تلاش کردن به این چیزا نیست🥹

فقط یه سریا الکی پز میدن که به نظرم اصن پز نداره:/ 

(شایدم اونجایی که من میرم خیلی گرون نیست اینجوری فکر میکنم😭😂) 

ولی در کل اونجوری‌ام تفاوت نداره🥹

SaRaH
اون بچه ای که درس بخونه دولتی و غیرانتفاعی براش فرق نداره

چرا فرق داره .باید این واقعیتو قبول کرد الان دخترم کلاس چهارم مدرسش عوض شده یه مدرسه ی داغون با یه مدیر داغونتر افتضاح.جاهای دیگه دولتی هم میگن پره از بس که افغان ریخته تو مدرسه ها جا برای بچه های ما هم نیست

چرا فرق داره .باید این واقعیتو قبول کرد الان دخترم کلاس چهارم مدرسش عوض شده یه مدرسه ی داغون با یه م ...

ببین یه سری مدرسه ها هستن مثل شاهد اینا از مدرسه‌های غیر انتفاعی‌ام بهترن اگه شاهد دور و برتون هست شاهد میتونی بفرستی انقددددرررر خوبه الان دوست من شاهد میره از منم بهتره

SaRaH
ببین یه سری مدرسه ها هستن مثل شاهد اینا از مدرسه‌های غیر انتفاعی‌ام بهترن اگه شاهد دور و برتون هست ش ...

شاهد داریم دبیرستانه اونم پارتی میخواد به چشم دیدم