2777
2789
عنوان

یه پسره

125 بازدید | 5 پست

سلام یه‌پسره بود دوسال پیش ۸ ماه اینا مجازی بهش میگفتم داداش همشهری هم‌نبودیم من هر مشکلی داشتم ارومم میکرد تا اینکه رل زد و بمن گفت رلم دوست نداره باهم درارتباط باشیم و رلم گفته اون ینی من بهش چشم دارم و رابطمون تموم شده امشب بعد ۱ سال دوباره پیام داده ک دلم برات تنگ شده و منم‌حال رلشو پرسیده و اونم گفت عوض شد و ولش کرده منم گفتم وقتی دلت میگیره یاد من میوفتی و باهاش سرد برخورد کردم ک خدافظی ب نظرتون باید چطور رفتار میکردم

رفتار درستی کردین

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

عالی بود

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی مگه اسباب بازی اونی هرموقع حوصلش سر رفت باهات بازی کنه 

تیر و کمان عشق را هر که ندیده، گو ببین                                پشت خمیده ی مرا، قد کشیده ی تو را :)

پیش خودش نگفته باشه انگار اونوقتی ک باهاش رابطمو قطع کردم خیلی سوختع

برات مهم نباشه 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد