2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه

4502 بازدید | 14 پست

سلام دوستان نی نی سایت بچه ده ماهه شما چیکارا میکنه؟دندون دراورده؟پسر من ۱۰ ماهشه ولی دندون نداره چهادست و پا هم نمیره فقط رو سینه میفته ولی سینه خیزم نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دکتر نبردیش

چرا گفتن مشکلی نداره اخه دخترمم نه چهادست و پا رفت نه سینه خیز ولی سیزده ماهگی راه افتاد و تو نه ماهگی چهار تادندون داشت نمیدونم چرا پسرم دندون در نمیاره با اینکه تغذیش عاااالی

فقط یه چیزی هست فک کنم مشکل اینجا باشه اینکه شیر خشک میخوره ولی الان دو سه ماهه ک روزا اصلا نمیخوره شبا تو خواب سه بار بیدار میشه شیر خشک میدم به نظرتون کمبود کلسیم یا ویتامین دی نیست چون در طول روز شیر نمیخوره

فقط یه چیزی هست فک کنم مشکل اینجا باشه اینکه شیر خشک میخوره ولی الان دو سه ماهه ک روزا اصلا نمیخوره ...

خوب اگه دخترتونم اینجوری بوده که جای نگرانی نیست دندونم بعضی بچه ها دیر در میارن غذا کمکی خوب میخوره

من دخترو سه روز دیگه نه ماهه میشه

خوب اگه دخترتونم اینجوری بوده که جای نگرانی نیست دندونم بعضی بچه ها دیر در میارن غذا کمکی خوب میخوره ...

اره غذا مثلا صبحونه حریره بادوم با سویق سنجد و پنج شیره میدم کامل میخوره 

بچت هیچیش نیس  بچه ی یکی بود ۱۰ ماهشع از چهار ماهگی چهار دست و پا میکرد  هنوز راه نمیره& ...

حالا واسه این راه رفتنش خودمو دلداری میدم میگه مث دخترمه ولی واسه دندونش یکم نگرانم فک کنم دیر دراورده

یه دکتر ببرش خیالت راحت بشه. باهاش بازی میکنی؟ حرف میزنی ببینی بهت توجه میکنه یا نه؟ وقتی سینه خیز هست پاهاش رو فشار بده ببین زور میزنه بره جلو. کلا باید تو این سن بچه حرکت زیاد داشته باشه غلط بزنه، سینه خیز بره مثلا. اگر حس میکنی ضعیفه بدنش باهاش خیلی بازی و ورزش کن. مثلا یه اسباب بازی پسرانه جذاب و رنگی رنگی بگیر بزار جلوش که زور بزنه باد جلو کم کم دست و پاش قوی بشه یا روی پا وایسونش و کمک کن چند قدم بره جلو. خیلی بازی و توجه بهش مهمه تو این سن