2789
الانم نسبت بهم همین حس رو داریم ،ولی خوب مشکلات هم زیاده ولی من ک جز دوست داشتن اون کاره دیگه ایی نم ...

اگه واقعا عاشقت بود این کارو نمیکرد .من یروزی تو زندگیم برا کسی میمردم ولی ترکش کردم چون فهمیدم دیگه اونجا ارزشی ندارم .شاید یه آدمی اومد دوستت داشت آخه این مردی که دیگه خودش زنو بچه داره چه بدردت میخوره فکر عاقبتت باش .ده سال دیگه پشمیون بشی دیگه دیر

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
اگه واقعا عاشقت بود این کارو نمیکرد .من یروزی تو زندگیم برا کسی میمردم ولی ترکش کردم چون فهمیدم دیگه ...

من رو خونه ی کسی خونه نساختم ک بلکه تقدیرم این بود ولی یکی دیگه قسمتش باعث شد رو خونه ی من خونه بسازه ب نظر خودم تو زندگی ک خودم از اولش بودم بمونم بهتره از آینده ایی ک معلوم نیس چی قراره ب سرم بیاد با این جامعه واین مردم واین طرز تفکرهاا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من رو خونه ی کسی خونه نساختم ک بلکه تقدیرم این بود ولی یکی دیگه قسمتش باعث شد رو خونه ی من خونه بساز ...

باشه عزیزم بخاطر خودت گفتم .من یبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم .شوهرم خیلی خوبه روزی هزار بار شکر میکنم .تو هم امیدوارم خدا به دلت آرامش بده .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
باشه عزیزم بخاطر خودت گفتم .من یبار جدا شدم دوباره ازدواج کردم .شوهرم خیلی خوبه روزی هزار بار شکر می ...

مجرد بودن ؟؟ الان ب گذشته تون فکر نمی‌کنید؟، علاقه ی شما در چ حدی بود 

مجرد بودن ؟؟ الان ب گذشته تون فکر نمی‌کنید؟، علاقه ی شما در چ حدی بود 

اره شوهر دومم مجرد .فقط پشمیونم کاش از اون زودتر جدا میشدم .نه چرا به گذشته فکر کنم وقتی یه مردی هست محبت می‌کنه خوشحالی ناراحتی من اولویت زندگیش هست اون عوضی قبلی حیف فداکاری براش کردم برا این هیچ کاری نکردم ذاتش خوبه .مقایسه میکنم میبینم اون چقد بدرد نخور بود من ساده فکر میکردم مثل اون پیدا نمیشه .برا همین گفتم تا جوونی در برو .باز هرجور خودت صلاح میدونی

اره شوهر دومم مجرد .فقط پشمیونم کاش از اون زودتر جدا میشدم .نه چرا به گذشته فکر کنم وقتی یه مردی هست ...

ولی نمیدونم چقدر درست میگم ویا شاید هم احساساتی باشم ولی فک میکنم اگه ب هردلیلی ولش کنم دیگه نمیتونم تا آخر ب هیچ مردی حتی فکر کنم نمیدونم شاید اشتباه میکنم ویا اینکه خیلی ضعیف شدم

مگه انوکساپارین نمیدن؟

نه به من آسپرین داد و برا مشکل ایمنی لنفوسیت شدم که نتیجه نگرفتم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

سلام سته جان 

منم تقریبا در شرایط توام .منتها شکر خدا بچه دارم

اما شش ساله یک مقدس نمای بی وجدان آوار زندگیم شد و عقل و گوش و چشم و دل شوهرم رو ربود ...شش ساله نه منو میبینه نه این بچه ها رو ...منم کلی حرف شنیدم ...تحقیر شدم ..توهین شنیدم ..اما موندم .

دلیلم...شانزده سال زندگی و دلبستگی ...با اینکه در حقم ظلم کرد ...اما زندگی بدون اونو نمی تونم تصور بکنم😔

دلیل بعدی هم اواره نشدن بچه هام.

ی روز ی خانمی حرفی بهم زد ...تو همین سایت که دلم اروم شد

گفت: ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..