2789
امیدوارم خدا ب دلت صبر بده دقیقا همین مشکل رو زن عموم داره 

مرسی عزیزم همچنین 💖

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نای هیچی رو ندارم انگار ک برام آخره دنیا باشه نمیدونم واقعاا 

باور کن زندگی زیبایی های بسیار داره 

قرار نیست تمام عمممر به بچه دار شدن فکر کنی 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
ن با همیم ولی خوب اون پدر شد با ازدواج دوباره

وای چقدر جوونی سنت خیلی کمه .شوهرت زن گرفته یعنی .من جات بودم طلاق می‌گرفتم آخه چطور تحمل می‌کنی کنار یکی باش عاشقانه دوستت داشته باشه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
مشکل ایمنی و انعقادی خون دارم

مگه انوکساپارین نمیدن؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

😔😔😔 واییییی چطور تونستی این اجازه رو بهش بدی ؟

اولا اینکه عاشقشم دوما مشکل از منه نمیتونستم توی این آتیشی ک خودم دارم میسوزم نمیخاستم اونم بیشتر از این بسوزه😥😥

وای چقدر جوونی سنت خیلی کمه .شوهرت زن گرفته یعنی .من جات بودم طلاق می‌گرفتم آخه چطور تحمل می‌کنی کنا ...

الانم نسبت بهم همین حس رو داریم ،ولی خوب مشکلات هم زیاده ولی من ک جز دوست داشتن اون کاره دیگه ایی نمیتونم بکنم