بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم : کتاب که می خوندم برخی اوقات که به مطلب جالبی که می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای از دوستان بحثی داشتیم دربارهی که در جهان و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست میگیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم بود یه جمله دیدم : طبیعت به قانون ظلم حرکت میکند من این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش رفتم دیدم بله دو سوم حیوانات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه رو بکشن .و در دنیایی که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه بمیره صحبت از عدل معلومه نفهمیدن جهانه. بنابراین طبیعت قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که میتونه عادلانه عمل کنه و باید عادلانه عمل کنه و این تنها صفت و امتیاز من و شماست به خاطر آزادی که داریم. ولی اگه در بند طبیعت بمونیم ما هم به همون اندازه ظالمیم که بقیه موجودات به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی
خونه نبودیم از دیوار رفته بود بالا و تو کوچه . بلد نبود برگرده خونه. ماشین زد بهش مرد وقتی برگشتیم خونی بغل تیر برق بود شوهرم تا یه ماه دیوونه شده بود انقد ناراحت بود
خونه نبودیم از دیوار رفته بود بالا و تو کوچه . بلد نبود برگرده خونه. ماشین زد بهش مرد وقتی برگشتیم خ ...
واقعا آدم اذیت میشه من خودم یکی از طوطیام مرد تا چند وقت افسرده بودم
بله دقیقا رهاشون کنیم تو طبیعت از بین میرن بعضیا فقط یچیزی یاد گرفتن حیوون جاش تو طبیعته فعلا ک سگای ...
انگار يه آدمو وقتي 5 سالشه از پدر و مادرش جدا كني . ببريش زندان . غذاي خوب بهش بدي . يه اتاق خوب هم بهش بدي . منت هم سرش بزاري كه من دارم بهت رسيدگي ميكنم . وقتي شد 30 سالش در زندان رو باز كني بگي ميتوني بري . اگر بره بيرون نه پول داره . نه كاري بلده . نه ميدونه بايد چي كار كنه . و ... . مجبوره برگرده به زندان . تو زندان دلتنگ ميشه . بيرون زندان عذاب ميكشه . در صورتي كه اگر كاري به كارش نداشتيم خودش راه خودشو تو زندگي پيدا ميكرد . نگه داشتن سگ و گربه تو خونه يعني اينكه به خاطر دل خودمون . به خاطر سرگرمي خودمون . به خاطر خود خواهي خودمون . و ... اون حيوون رو اسير و وابسته ي به خودمون ميكنيم . جاي حيوون تو طبيعته .
انگار يه آدمو وقتي 5 سالشه از پدر و مادرش جدا كني . ببريش زندان . غذاي خوب بهش بدي . يه اتاق خوب هم ...
چه حرفا مگه ما از خانوادشون جداشون کردیم اولا مادر خودشون از یه سنی رهاشون میکنه دوما ما جداشون نمیکنیم ما یعنی خودم ب شخصه تاجایی ک میتونم ب سرپرستی میگیرم شما خودتم نمیدونی طبیعتی که داری حرف میزنی منظورت چیه چون گربه ها شهری هستن و دارن از سطل اشغالا غذا پیدا میکنن
خوبه پس. هیچوقت درک نکردم چرا یه امسال باید یه حیوون تو خونش نگه داره. میتونه خرج یه بچه یتیم بده ا ...
تو شرایط، بد که بیفتی خدای نکرده فقط همون گریه همدم ات می شه. ادمها ول می کنن. برکت سفره ها از وقتی، رفت که گربه ها حذف شدند فرمایش خداست که به گربه اطعام کتید
گربه هم موجود زنده است و باعث دلرحمی ادم می شه. اتفاقا حال بچه یتیم را گربه خوب می کنه و سالمند و تنها و... گربه که با پای کوچولو هرروز خونه مون میاد قربونش برم و تف تو ضورت عمویم