2777
2789
عنوان

گربم که گم شده بود دست همسایمون بود 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مامان همون بچهه هستی 🤣 دادی لهش کنه 😉😄

😂😂 نه بابا من مجردم.انقدر از گربه میترسم که اگه بفهمم یکی از همسایه ها خونش گربه داره کلا ازون ساختمان میرم اگه هم خونه بغلی باشه که در بالکنو کلا سیم خاردار میگیرم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اره اونام مقصر هستن ولی اسی هم بیشتر بایدمراقب میبود.اصلا شاید اونا خونه نبودن تا چند روزم برنمیگشتن ...

نه بابا با ادبه تا ظرف خاک نبینه دستشویی نمیکنه یبار رفته 

بودم خونه یکی اقوام بعد انقد دستشویش اومد تا رسیدم خونه رفت تو ظرف خاکش انقد با ادبه

اگه نمی رسیدم  خانمه میخواست گربه رو پرت بده رو زمین 😢

😐😐

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
نه بابا با ادبه تا ظرف خاک نبینه دستشویی نمیکنه یبار رفته  بودم خونه یکی اقوام بعد انقد دستشوی ...

😂😂وای اسی چقده خندیدم😂

خستم ازجماعت زنده کش مرده پرست .برام دعا کنید به عشقم برسم می‌دونم دعاهای نی نی سایتا میگیره به امید اینکه بیام تایپیک‌ بزنم که بهش رسیدم🥺♥️تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۴
گربه نگه می‌داری چندشت نمیشه؟ کجا پی پی میکنه؟ می‌فهمه نباید تو خونه پی پی نکنه؟

دوست عزیز اگه خودتون از چیزی چندشتون بشه نگهداری میکنید؟؟؟ نمیدونم منظورتون دقیقا چی بود ولی برید یه مطالعه بفرمایید بعد ابراز وجود کنید تو تاپیکا گربه تو خونه پی پی نمیکنه 

اره بالاخره حیوونه دیگه جاش تو طبیعته

ربطی نداره آدم از وجودشون لذت میبره

اگه بشه محیطی رو براشون محیا کرد که راحت باشن چه اشکالی داره خیلیم خوبه.

بعد حیوون جاش تو طبیعت باید باشه ربطی به چندش بودن ندارهها

اره بالاخره حیوونه دیگه جاش تو طبیعته

کدوم طبیعت تو کوچه خیابوناتون رو نمیبینید پر گربه س ؟ گربه ها کنار انسانها راحت ترن هرکدوم ازینا ک تو کوچه ها پرسه میزنن ارزوشونه یه جای گرم و غذا داشتن کنار ادما