113344 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 890 عنوان قانون جذب 84 بازدید | 8 پست کیا با قانون جذب ازدواج کردندقانون جذب چطوری؟ 1401/05/20 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92761 چرت محضه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
سمانهسمانه عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27656 فقط تونستم دوس پسر جذب کنم تا الان lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
_ملورین_ عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 4832 فقط تونستم دوس پسر جذب کنم تا الان الان چی هست چطوره؟ با از کجا داشته؟
سمانهسمانه عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27656 الان چی هست چطوره؟ با از کجا داشته؟ فقط خاستمو واضح میکنم پیش خودممثلا نمیگم خوش اخلاق باشه میگم تو خیابون راه بریم سمت ماشینا بره اگه ناراحت باشم فلان کار میکنه و .....یه حس خوبیم دارم نه فقدان نه شهوت نه حس نیاز بلکه با حس خوببه این ویژگیا فکر میکنم بعدش افراد مشابه خاستم جذبم میشن lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲
mجانانm عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 776 وبلاگ جادوگرعشق بخونین خیلیییی بهتون کمک میکنه قانون جذبو رایگان بهتون یادمیده تایپک های قانون جذبیو شکرگزاری تگم کنید😍😍
mجانانm عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 776 فقط خاستمو واضح میکنم پیش خودم مثلا نمیگم خوش اخلاق باشه میگم تو خیابون راه بریم سمت ماشینا ب ... میتونم بهتون درخواست دوستی بدم سوال راجب مدیتیشن داشتم تایپک های قانون جذبیو شکرگزاری تگم کنید😍😍
سمانهسمانه عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 27656 میتونم بهتون درخواست دوستی بدم سوال راجب مدیتیشن داشتم درخاست دادم😇 lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲