2777
2789
عنوان

رشته پرستاری؟!😶‍🌫️

165 بازدید | 5 پست

حس میکنم علاقه دارم بهش و محیط بیمارستانو خیلی دوست دارم ولی چیزی که باعث تردیدم میشه اینه چند نفر رو میشناسم که انصراف دادن از این رشته واسه پزشکی خوندن… میگم لابد مشکلی داره دیگه… هوشبری میخواستم اول ولی الان تردید پیدا کردم اخه همش باید تو اتاق عمل باشی یه جو حوصله سر برداره دوست دارم تو بخش های بیمارستانم باشم…😶‍🌫️

پرستاری کاری که میکنی در مقایسه با حقوقت قابل قیاس نیس برا همی انصراف میدن 

البته در کل پزشکی و پرستاری رشته هایین که باید واقعا بهش علاقه داشته باشی وگرنه دووم نمیاری

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بستگی به خودت داره من اتاق عمل رو انتخاب کردم چون فقط باپزشک و پرسنل اتاق عمل درارتباطی و مریض بیهوشه ولی مثلا پرستاری هم با مریض درارتباطی هم همراه مریض و یع مقدارم محیطش افسردس

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

هوشبری عوضش از پرستاری راحت تره یه مقدار استرس داره حواست باشه مریض بهوش اومد دارو بزنی سریع حوصله سربر بالاخره تو اتاق عمل تنها نیستی که با اتاق عملیا با جراح حرف میزنی

به نظرم پرستاری کارش سخت تره

اینیم که میگی انصراف میدنم که کلا پزشکی و دندون  از بقیه رشته ها بالاترن دیگه با بقیه قابل مقایسه نیست