2789
عنوان

معنی قرآن

110 بازدید | 16 پست

بچه ها من بعد از فوت مامانم خیلی قرآن خوندم با صد تا کتاب و تفسیر های مختلف الان میبینم خیلیا دوست دارن قران بخونن ولی یا معنیش براشون سخته یا نمیدونن چجوری و از کجا شروع کنن اگه کسی دوست داره من تصمیم گرفتم روزی ۱ یا ۲ آیه از ابتدای قرآن بذارم هر روز اونایی که علاقه دارن بگین چع ساعتی بیشتر هستین تا اون موقع بذارم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

چقد قشنگ گلم 

میشه تاپیک بزنی منم تگ کنی

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد قشنگ گلم  میشه تاپیک بزنی منم تگ کنی

بلد نیستم عزیزم

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

خیلیم عالی گذاشتی منم تگ کن بی زحمت 

ساعت 6 تا 8 خوبه به نظرم 

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
خیلیم عالی گذاشتی منم تگ کن بی زحمت  ساعت 6 تا 8 خوبه به نظرم

گذاشتم

هر وقت تونستی بذار ما تاپیکتو ذخیره میکنیم و میایم میخونیم

گذاشتم