2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله خدا به بزرگی خودش کمکشون میکنه . مشکلشون چیه؟

سسرطان خون حاد داره درمان نداره یعنی درمان کاملی نداره هر روز خون تزریق میکردیم دیگه خون جواب نداده اورژانس بود حالا بردنش تو بخش

سلام.

بار اول که با قاطعیت تمام بهت گفتم بابات موندنی نیست ناراحت شدی و ناراحت شدم از این اتفاق قبل ازاینکه دکترابگن بی فایدس من بهت گفتم که رفتنیه.خیلی ناراحت شدی اما من واقعیتا گفتم و فقط خاستم بهت بگم بیشتر پیشش بمون عکس یادگاری بگیریدسعی کنی بیشتر پیشش باشی دستشا بگیری من حتی برای پدرم سیگار روشن میکردم تو نعلبعکی چای میرختم .واقعیت اینکه پدرت موندنی نیست.

حتی کمترازهمون سه سالی که دکترا گفتن .

منم ناراحتم منم دعاش میکنم باورت میشا منم پیگیر تاپیکاتم ببینم بابات کی خوب میشه چون ی روزی ناراحتت کردم  .ولی گاهی همینه پدرو مادر برای کسی نمیمونه آخرش میرن 

عاقبتش بخیر

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.

اینا که بدناشون کبودبشه و سرطان دارن بیشتر رفتنیه چون دیگه کار از واکنش داخل بدن گذشته و به سطح جسم زده و این یعنی حاد.البته که من از روی علایم نگفتم واز حس بهت گفتم .الان بازم میگم پدرتا دستشا ول نکنید مرتب پیشش باشیدو باهاش حرف بزنید و امیدوانگیزه بهش بدید.

وتنهاش نزارید.سعی کنید ی تیکه نبات زیر بالشتش بزارید 

و کنارش بشین یاسین بخون و حتمااا زیارت عاشورارابخون.

ستاره ای در شبهای تار...کاربری اشانان سابق.