2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 63 پست
زنگ میزنم یه تبریک خشک و خالی میگم زودقطع میکنم

اخه زورم میاد منم تو این سه سال برام هزار تا اتفاق افتاده ولی اصلا زنگ نزده بهم

حتی کرونا گرفت من زنگ زدم آش فرستادم براش

ولی اون اصلا انگار دوس نداره خاتواده شوهر رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینجوری بودن رفتم خودمو سبک کردم وقتی دوست نداره ارتباط بگیره شمام ارتباط نگیر 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
زنگ میزنم یه تبریک خشک و خالی میگم زودقطع میکنم

عزیزم تو چقدر زیبایی میشه عکس واضحتو ببینم 😌🤗🤗🤗😘😘

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
زنگ میزنم برادر شوهرم تبریک میگم و بین حرفام میگم خانومت تلفنمو جواب نداد با شوخی نه با دعوا

جاریش تو عقد جواب نداده

الان زایمان کرده

😐😐😐

شر به پا نکن

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
من با اینکه خیلی بهم برخورده بود ولی طاقتم نیورد پیام مبارکی بهش دادم اونم گفت مرسی همین  الان ...

بیخیال بابا اینقد پیگیرش نباش فک میکنه چخبره ی چن روزه دیگ میرفتی کادوتو میدادی تموم شد میرفت

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

شاید شاید شاید یه پیام خشکو خالی میدادم بهش تبریک میگفتم

چون علنن داره میگه دوست نداره رفت امد باهاتو

و کادوشم میزاشتم هروقت دیدمش بدم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

زنگ نه ولی دیدنش میرم کادومو میدم

تو خیلی مهربونتر از منی

من میگم وقتی هزار بار همو خونه مادرشوهر دیدیم قایم کردی ازم 

تازه وقتی هم فهمیدم با حالت تمسخر گفت مگه نمیدونشتی یه دروغی گفت که من بعدا به مادرشوهرم گفتم گفت دروغ میگه

تازه دیدن خونشون رفتیم انقد گدا هستن که من نخورده نیستم اما فقط یه شربت خالی بهمون داد کسی که رفت و امدش محدوده به سالی یکبار دوبار باید بهتر تحویل بگیری 

منم گفنم به همسرم که نمیرم

میرم دیندش کدومو میدم ولی زنگ نمیزنم

میدونی کاری برام نکرده که دلم باز باشه

من عروسبش براش سنگ تموم گزاشتم

اولین بار رفتنی خونش یه کادوی بزرگ بردم

خومهخریدن بازم کم نزاشتم

در حالیکه خاهرشوهرم اصلا این کارا رو نکرد از لج کارایی که جاریم‌میگنه ولی من بازم اینکارا برای جاریم گردم