2777
2789

ببخشید کسی بوده هنگام مصرف این قرص کل بدنش بلرزه ؟عایا بعدش خوب شدین الان ۲ ماه میگذره و خوب نشدم و کل بدنم حتی سرم میلرزه 

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)
نه من چندماه خوردم‌همچین حالتی نداشتم بنظرم‌نخور و به دکترت بگو حتما

نخوردم ولی خوب نمیشه این لرزم هیچ وقت اینجوری نبودم با این قرص هم لک و جوش قرمز آوردم ک کل بدنمو گرفته همم خیلی میلرزم  ب دکترم گفتم کلن گفته نخور ولی این عارضه اش نرفته

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش،بنمود هیچش الا هوس قمار دیگر....      بیادتم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این عوارض رو نداشتم

من هم حالت منگی و خیره گی داشتم ،همم فکم قفل میشد از روز ۵ امش هم دیگه کل بدنم لرزید و لک قرمز بدنمو گرفته کلن رنگم عوض شده انگاری 

خیلی بده این داروها با عوارضشون من دکتر قرص چربی نوشت اینقدر عوارضش وحشتناکه که گفتم رژیم بگیرم فعلا چربیمو پایین بیارم هنوز نخوردم میترسم

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
شاید طول میکشه که عوارضش از بین بره

نمیدونم اخه رنگم سفید بوده الان کلن قرمز و سیاه شدم ،سبزه سبزه شده رنگم هرکی میبینه بهم میگه انگار حالت خفگی گرفتی و رنگت پریده

عجیبه فکر کنم پایین ترین دوزشه

اره پایینترین دوز بوده ،اول فلوکستین خوردم ک اونم همش حالت خودکشی داشتم و الکی الکی میخندیدم بعد عوص کرد اینو داد ک اینجور شدم

اره پایینترین دوز بوده ،اول فلوکستین خوردم ک اونم همش حالت خودکشی داشتم و الکی الکی میخندیدم بعد عوص ...

عزیزم این قرص بعد قطع تا حدود پنج شش ماه عوارض داره ولی ماه‌های آخر خیلی کمه عوارضش من یه مدت کوتاهی خوردم بعد قطع فک میکردم یه بیماری گرفتم که خوب نمیشم اما خب عوارضش هر چی بگذره کمتر میشه اما تو یه مدت طولانی از بین می‌ره ان شاله که تا الان خوب شده باشی

وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره