2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زن داداشم رماتیسم داره یه بیماری خود ایمنی هست مثل msولی به شدت اون نیست بستگی داره کدوم نوعش باشه مثلا رماتیسم پوستی خونی ماهیچه ای میگن زمین گیر می‌کنه ریشه این بیماری ناشناخته ولی بیشتر بیماران رماتیسم کسایی بودن که زیاد تو زندگی استرس داشتن مفصل و استخون میگن بهتره 

عزیزم علایمش چی بود که فهمیدبن؟ با ازمایش خون ساده چی مشکوک بود،؟

مامانم اینا ارثی روماتیسم دارن مادرش...خاله هاش...خواهرش که فوت شد بخاطر اینکه قدیم دکترخوب نبوده...مامانمم دکترادورازجونش جوابش کرده بودن هردکتری بگی تواستانمون وتو استان تهران زیروروکردآخرمثل کلیداسرارخدایه دکترروسرراهممون قرار داد که مامان خوب شد؛دست وپاش دردمیگرفت وهی پروفن که سم هست براروماتیسم میخورد ودیگه افتادوهرچی دکترمیرفت تاثیر نداشت یه دکترفقط توشهرستانمون تشخیص دادولی دوز داروشو درست نتونتست تعیین کنه....دیگه روماتیسم زد به قلبش ودور قلبشم آب اورد...آزمایش مخصوص روماتیسم هست اگه کسی علائمی مثل درد دست وپا وگزگز کردن دست و ورم دست مخصوصا وقتی به آب سرددست میزنه داره بهتره بره دکتر و آزمایشش رو بده؛مثلاچندوقت پیش مامان چشاش ورم کرد هرچی چشم پزشک ومتخصص گوش وحلق وببنی ومتخصص مغز واعصاب رفت دیدم انگارنه انگارخوب نمیشه وچشمش سالم؛ سینوساش سالم سرش سالم آخرگفت بیام تهران پیش دکتر خودم دکترشم براش آزمایش روماتیسم نوشت وگفت داره فعال میشه سریع دارو داد همون دوروزه خوب شد بهم گفت مامانت لوپوس که بالاترین درجه ی روماتیسم هست رو داره ولی کنترل شده و روماتیسم ۷۸یا۸۷نوع هست...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مامانم اینا ارثی روماتیسم دارن مادرش...خاله هاش...خواهرش که فوت شد بخاطر اینکه قدیم دکترخوب نبوده... ...

پس خداراشکر خوب شدن میشه کنترل کرد آخه هی میگن خیلی خطرناکه و رود از پا در میاد پس الکیع یکی از عزیزانم مبتلاس نگرانشیم

ایرانم❤️

پس خداراشکر خوب شدن میشه کنترل کرد آخه هی میگن خیلی خطرناکه و رود از پا در میاد پس الکیع یکی از عزیز ...

حتماپیگیری کنه وپیش دکترخوب بره ما کلی هزینه ی بی نتیجه کردیم.اصلا نبایدبیخیال باشه.استرس هم سمه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️