2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 40 پست
ادم خوبیه دوسش داشتم ولی یهو از چشم افتاد

مگه کاری کرده ک از چشمت افتاده..

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
قبلنا پسرا بی معرفت بودن  مالا دخترام همون جوری شدن💔🪡

بخدا بی معرفت نیستم😭

من خودم افسرده ام خودمو نمیتونم تحمل کنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مگه کاری کرده ک از چشمت افتاده..

نه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

میشه بگی چرا نمیخوایش و چیشد ک ب اینجا رسید🥵

نمیدونم فقط میدونم اوایل خیلی دوسش داشتم این حس هر چی گذشت کمتر شد ولی بهش عادت کردم😭

نه

بنظرم ی حس زود گذره هممون موقع ازدواج ی حس بدی نسبت ب طرف مقابلمون داریم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
نمیدونم فقط میدونم اوایل خیلی دوسش داشتم این حس هر چی گذشت کمتر شد ولی بهش عادت کردم😭

شاید اینقدر ب اینده و ازدواجو ک وای نکنه بد باشه این اخلاقش بد بود اون بد بود فکر کردی دل سرد شدی🙁

شاید اینقدر ب اینده و ازدواجو ک وای نکنه بد باشه این اخلاقش بد بود اون بد بود فکر کردی دل سرد شدی🙁

اره

اره

همه همینجورن قبل ازدواج ادم استرس میگیره 

اما اگه دوست داره و پسر خوبیه ب چیزای خوب فکر کن استرس نداشته باش سختی تو همه ی زندگیا هست تا تو زندگی سختی نکشین ک قدر همو نمیدونین قسمت هر چی باشه همون میشه😊

همه همینجورن قبل ازدواج ادم استرس میگیره  اما اگه دوست داره و پسر خوبیه ب چیزای خوب فکر کن است ...

مرسی عزیزم