بخاطر همینه که میگم اشتباهی کردی سریع بگی بهتره تا اینکه یه مدت پر استرس رو بگذرونی و شکنجه روحی بشی آخرشم لو بری🤦🏻
من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4
با یه ادم اشتباهی وارد اشنایی شدم به مرحله ازدواج رسیدیم اما نمیخوامش😭
آدم خوبی نیست یا این که تو دوسش نداری؟؟؟
چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
با یه ادم اشتباهی وارد اشنایی شدم به مرحله ازدواج رسیدیم اما نمیخوامش😭
به خانوادت بگو تا مخالفت کنن این ک کاری نداره حالا به مرحله ازدواج رسیدی عقد نکردی ک خواهر.اگه نمیخوایش هر کاری از دستت بر میاد انجام بده چون بعد دیگه خیلی دیر میشه
ببین عزیزم اگ مشکلی نداره و پسر خوبیه ردش نکن چون خداییش عشق کشکه اونقدرا ک فک میکنی پخی نیس عشق و عاشقی من خودم بعد چن سال با عشقم ازدواج کردم بهرحال اونجوری ک تو رویاهامون هست زندگی واقعی نمیشه عاقلانه فک کن و تصمیم بگیر عشق و اینا اصلا فکر نکن