2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 40 پست

بخاطر همینه که میگم اشتباهی کردی سریع بگی بهتره تا اینکه یه مدت پر استرس رو بگذرونی و شکنجه روحی بشی آخرشم لو بری🤦🏻

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

با یه ادم اشتباهی وارد اشنایی شدم به مرحله ازدواج رسیدیم اما نمیخوامش😭

آدم خوبی نیست یا این که تو دوسش نداری؟؟؟

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
زیر بار نرو بگو نمیخوایش خب بگو پشیمون شدی به مادرت بگو، نشد به پدرت بگو 

نمیتونم دلشو بشکونم عذاب وجدان دارم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

با یه ادم اشتباهی وارد اشنایی شدم به مرحله ازدواج رسیدیم اما نمیخوامش😭

به خانوادت بگو تا مخالفت کنن این ک کاری نداره حالا به مرحله ازدواج رسیدی عقد نکردی ک خواهر.اگه نمیخوایش هر کاری از دستت بر میاد انجام بده چون بعد دیگه خیلی دیر میشه 

آدم خوبی نیست یا این که تو دوسش نداری؟؟؟

ادم خوبیه دوسش داشتم ولی یهو از چشم افتاد

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

به خانوادت بگو تا مخالفت کنن این ک کاری نداره حالا به مرحله ازدواج رسیدی عقد نکردی ک خواهر.اگه نمیخو ...

نمیتونم به کسی بگم

ببین عزیزم اگ مشکلی نداره و پسر خوبیه ردش نکن چون خداییش عشق کشکه اونقدرا ک فک میکنی پخی نیس عشق و عاشقی من خودم بعد چن سال با عشقم ازدواج کردم بهرحال اونجوری ک تو رویاهامون هست زندگی واقعی نمیشه عاقلانه فک کن و تصمیم بگیر  عشق و اینا اصلا فکر نکن