2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته..😪

148 بازدید | 7 پست

چقدر بده خواهر نداشته باشی ، چقدر سخته کسیو نداشته باشی عشق بورزی ، دوستت داشته باشه دوستش داشته باشی ، آدم بنظرم با عشق ، میتونه درکنارهم ارامش داشته باشن ،درکنارهم مشکلات پوچ بشه ، 

گاهی هم ک هیچ مشکل ودغدغه ای نداری انگاربازم تنهایی نیاز ب یک همراه داری که بفهمتت درکت کنه ،😢

از،بچگی تنهابودم ، ب خاطرتعصبات وحساسیت   خانواده همش تنها  نرو ،.. ن دوستی ن چیزی ،تنهاهمش ، جزمدرسه و درس ودانشگاه ک همون زمان بهترین زمان خوشی من بود ،شاد ، بودم ، اینجوری خیلی بده خانواده اختلاف سنی زیاد ، ..

خساسیت بیش ازحد...

ک ادم گاهی نمیتونه دردول کنه چون کسی باورش نداره ، شاید فکربد هم بکنن..خستمم..ازاین همه تعصب الکی ، محدودیت های زیاد ، ۲۵سالم شده ، 

همیشه خدم حال خدمو خوب کردم ، .تنها.

ازطرفی دلم واسه مامانم میسوزه ، همش ترس از دست دادنشودارم ، بعدازفوت پدرم...

میشع صلوات بفرستین واسه سلامتیش 😔🌹🌹

لایک کنید دعاتون کنم.

فردا صبح دعای عهد میخونم🌹

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

🙂💔

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

اخی عزیزم انشالله یه ادم خوب میاد زندگیت

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منم همینطورم دوست دارم خواهر داشته باشم بشینم تموم دردا غصه ها حرفای مونده تو دلم رو بهش بگم ولی حیف که همش رو میریزم تو دلم بشنیم یه نفر میخوام فقط حرف بزنم باهاش منو بفهمه باهاش برم بیرون 😪

زندگیم تک دخترمه🩷

عزیزم منم همینطورم دوست دارم خواهر داشته باشم بشینم تموم دردا غصه ها حرفای مونده تو دلم رو بهش بگم و ...

😢😢وااایی منم

خیلی سخته ،

لاقل یه ابجی داشتیم خوب بود

😔 داداش،دارم اما اختلاف سنی بالاس

دراون حد درک نمیکنن فقط مادی..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
🙂💔

🌱🌰

😢😢وااایی منم خیلی سخته ، لاقل یه ابجی داشتیم خوب بود 😔 داداش،دارم اما اختلاف سنی بالاس دراون ...

منم داداش دارم ولی ۹ سال ازم بزرگتره

زندگیم تک دخترمه🩷

منم داداش دارم ولی ۹ سال ازم بزرگتره

۹ سال ک خوبه باز ، من بیشتره...

یکیش ک ۹ /۱۰سال بزرگتره اون بازبهتره درکم میکنه