2777
2789

آیت الله بهجت: بين دهان تا گوش شما کمتر از يک وجب است، قبل از اينکه حرف از دهان خودتان به گوش خودتان برسد، به گوش حضرت رسيده است.

او نزديک است، درد و دل‌ها را می‌شنود.

با او حرف بزنید و ارتباط برقرار کنید.

در زمان حضرت امام هادی(ع) شخصی نامه‌ای نوشت از يکی از شهرهای دور.

نامه‌ای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم،

به هر حال چه کنم؟

حضرت در جواب ايشان نوشتند:

«إِنْ كَانَتْ لَكَ حَاجَةٌ فَحَرِّكْ شَفَتَيْك»

لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نيستيم.

بحارالانوار/ ج53/ ص306

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدردلم گرفت این روزاحالم بده چ بگویم ک نگفته پیداست

براش نامه بنویس

بذار لای قران

با امام زمانت حرف بزن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بنظرت جواب میگیرم بانامه،تجربشوداشتی؟؟

تو همین نی نی سایت خوندم

یه خانمی میگف حاجت گرفته 

میگف سه شنبه ها و جمعه ها نامه مینوشته

میذاشته لای قران

قران هم یه جا میذاشته کسی دست نزنه

میگف بعد حاجت روایی

نامه رو میذاشته تو اب روان