2777
2789
عنوان

کیا قرص فرشته ی چاقی میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 42 پست
تعریفا شونو ول کن نخور عزیزم. از جوانه گندم.  شیره انگور خرما سیب زمینی و تخم مرغ اب پز استفاده ...

آره ممنون 

حتمااا 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دار ...

لاغر بودن بد نیس ک بعضیا نمیدونم چرا میخان چاق شن

مردا نیاید تو تاپیکم. ریپلای نکنید. لایک نکنید    
آره ولی خوب لاغر میشم اشتهام کم میشه اصن ی وضی

ارزشش رو نداره سریعا قطع کنید

《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دار ...

ما حالمون خوبه هیکلمون بد بود .همه اونایی که میخورن که بلا سرشون نمیاد حالا فرشته رو نمی‌دونم ولی فت فست خیلی ها استفاده کردن .درسته کورتون داره ظرر داره ولی خیلی هم هستن استفاده کردن چیزی نشدن خیلی هم استفاده کردن ظرر کردن .ما استفاده کردیم هممون خوبیم بعدش به ثبات رسیدیم مصرفش رو قطع کردیم .من دوروغ نمیگم فروشنده هم نیستم که محصولمو تبلیغ کنم ما چندین نفر خوردیم چیزمون نشد .به کسی توصیه نمیکنم تجربه خودمو گفتم 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
ارزشش رو نداره سریعا قطع کنید

حتماااا

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

پدرم مصرف کرد دچار حمله های عصبی. میشد. دیگ نخورد

گلم تو تایپیکای لاغری اینو بگین چون خیلیها این قرصارو پیشنهاد میدن متاسفانه

چشم حتما . خیلی جاها گفتم ولی کو گوش شنوا

ما حالمون خوبه هیکلمون بد بود .همه اونایی که میخورن که بلا سرشون نمیاد حالا فرشته رو نمی‌دونم ولی فت ...

بله حق. با شماست خواهر شوهر خودم مصرف کرد فقط ی دوره روزی هم یدونه میخورد چیزیش نشد ولی شوهر عمه ی همسرم روزی 4 تا میخورد. و سه دوره مصرف کرد. و عوارض رو هم دید 

بله حق. با شماست خواهر شوهر خودم مصرف کرد فقط ی دوره روزی هم یدونه میخورد چیزیش نشد ولی شوهر عمه ی ه ...

من دیگه نمیخورم همون چند سال پیش فقط خوردم بعد مادرم فهمید گفت چرا عوض شدی چیکار کردی گفتم هیچی .بعد گفت یوقت قرص نخوری بمیری .دیگه نخوردم .روزی چهارتا قرص وای ترکید که .واقعا هم این قرصا خوب نیست آدم یهو چاق میشه چربیش قندش میزنه بالا 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی