ازتون خواهش میکنم اگه سلامتیتون براتون مهمه این قرصو مصرف نکنین شوهر عمه ی. همسرم این قرصو سه دوره مصرف کرد و بعد از قطعش. استخوان هر دو لگنش سیاه شد و از بین رفت الان بیچاره نمیتونه راه بره و تو همین روزا عمل میکنه و مفصلاشو تعویص میکنه. یکی از دوستان خودم هم مصرف کرد و بعد از قطع مصرف استخوان زانوش سیاه شد و از بین رفت و تعویض کرد تو رو خدا از اینا مصرف نکنین 🙏
خوردیم تموم شد هممون باشگاه هم رفتیم هیکلمون عالی شده بعدش همه باهم رفتیم آزمایش کلی داریم خداروشکر سالمیم
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
نخور هیچ گونه قرص چاقی نخورید. بده. از روش های طبیعی چاقی استفاده کن
دیگه سعی میکنم نخورم اینو از دوست شوهرم گرفتم ک خیلی هم تعریف میکرد حتی داروخانه هم داره
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
گین آپ مشکلی نداره ضررکه همشون دارن ولی گین آپ مثل این نیس دیگه اینو کلا ممنوع کردن
همه قرصای چاقی خب ممنوع هستن مهر وزارت بهداشت ندارن چون کورتون دارن یچیز عادی هست
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
بقیه قرصاچی .فت فست جنسینگ .من و سه تا دوستام باهم سه سال پیش فرشته خوردیم😎
به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دارند مخصوصا آنهایی که در عطاری ها به اسم گیاهی بودن به فروش میرسن و غیر استاندارد هستند مانند فرشته،افلاطون،جینسینگ و... به علت حجم زیادی از کورتون باعث رسوب و نارسایی به کلیه ها میشن مشکلات عصبی و روانی ایجاد میکنن گوارش را بهم میریزند باعث ایجاد پوکی استخوان میشن و در نتیجه سیاهشدگی سر استخوان میشوند باعث اختلالات حافظه نیز میشوند چاقی و لاغری به چه قیمت!؟ به قیمت از دست دادن سلامتی!؟
《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
اسمش همینه یا خدا من گین آپ گرفتم دارم میخورم ترسیدم
به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دارند مخصوصا آنهایی که در عطاری ها به اسم گیاهی بودن به فروش میرسن و غیر استاندارد هستند مانند فرشته،افلاطون،جینسینگ و... به علت حجم زیادی از کورتون باعث رسوب و نارسایی به کلیه ها میشن مشکلات عصبی و روانی ایجاد میکنن گوارش را بهم میریزند باعث ایجاد پوکی استخوان میشن و در نتیجه سیاهشدگی سر استخوان میشوند باعث اختلالات حافظه نیز میشوند چاقی و لاغری به چه قیمت!؟ به قیمت از دست دادن سلامتی!؟
《گمشده این نسل اعتماد است نه اعتقاد اما افسوس که نه به اعتماد اعتقادی است و نه به اعتقاد اعتماد》
به هیچ عنوان از پودرها و قرص های لاغری و چاقی برای تناسب اندام استفاده نکنید عوارض جبران ناپذیری دار ...
آره ولی خوب لاغر میشم اشتهام کم میشه اصن ی وضی
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔