2777
2789

خوندم .خدارحمتشون کنه 🖤

منم خالمو۱۵روزه ازدست دادم 😔

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
خوندم .خدارحمتشون کنه 🖤 منم خالمو۱۵روزه ازدست دادم 😔

منم. خالمو ک. خیلی دوسش داشتم چندسال پیش توی تصادف از دست دادم غمش برام سنگین بود 

ولی  غم پدرم کمر شکن بود 😭

منم. خالمو ک. خیلی دوسش داشتم چندسال پیش توی تصادف از دست دادم غمش برام سنگین بود  ولی  غ ...

منم خالم توی تصادف فوت شد .غم ازدست دادن خودش یه طرف غم مشکلات دخترشوشوهرش هم یه طرف دیگه 

آره غم پدرسخت تره.الهی خداهیچکسوبابیماری یافوت عزیزش امتحان نکنه😔🖤

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم 😔روحشون در آرامش و هم نشین اولیا خدا باشند .از امروز هر کاری انجام می دید حتی ریزه های نون داخل سفره رو به نیت ایشون برای پرنده ها بزارید تا کاشتن درخت و دادن حتی یه آب خنک تو گرمای تابستون به کسی و ...کلی کار می خواستم بگم ایشون به کوچکترین کار خیر این دنیا براشون انجام بدیم بهشون می رسه و خوشحالشون می کنه.(اللهم صل علی محمد وال محمد )برسه به روح پدر عزیزتون و همه رفتگان .🤲

عزیزم خدا رحمتشون کنه

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
خوندم .خدارحمتشون کنه 🖤 منم خالمو۱۵روزه ازدست دادم 😔

عزیزم واسشون فاتحه فرستادم

خدارحمتشون کنه و روحشون شاد

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
عزیزم واسشون فاتحه فرستادم خدارحمتشون کنه و روحشون شاد

ممنونم عزیزم 🖤

منم واسه امضات صلوات فرستادم