2777
2789
چه دعای خوبی کردی، ان شالله تو مایه ارامش اونا و اونام مایه ارامش تو باشن

ان‌شاءالله

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دعای خوبی کردی، ان شالله تو مایه ارامش اونا و اونام مایه ارامش تو باشن

ی سوال ب نطر شما بد نیست به مامانش میگم دوستون داریم؟ مامانش زیاد از طرف بچه هاش محبت نمیبینه کلا دوتا پسر داره عشق من خیلی دوسش داره ولی روش نمیشه بهش بگه

مامانش با من صمیمیه همش میگی ممنون از نگرانی درم میاری  این چیزا منم ب حرفش گوش میدم مثلا میگه بگو سید اینکارو نکنه اینجا نره از تو حرف شنوی داره من انجام میدم بعد واسه اینکه دل مادرش خوش کنم ک پسرش دوسش داره میگم دوستتون داریم منظورم خودم و پسرش  سید .‌‌‌..‌ هست حالا ب نظر شما زشت نیست سبک بازی نیست؟ البته اونم میگم منم همینطور

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
اسم خارجیه یعنی چی اسم سگ😐😐

والا میزارن رو سگشون

مثلا من لئو دیدم‌ اسم سگ کیمیا حسینیه😑

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
شما محرمید؟ اگه محرم نیستید زیادی از حد فراتر رفتی و پشیمون میشی

مامان بابای من اجازه نمیدن هرکاری هم خانواده اون میکنن فایده نداره ب خاطر وضعیت مالیشون مادر پدر من مخالفن اما عشقم لز تنها کسی ک حرف شنوی داره منم ۵ سال واسه هم همدل بودیم همراه بودیم رفیق بودیم 

همه عالم و ادمم میدونن اما همچنان خانواده من میگن نه دعا کنید خدا ب دلشون بتدازه ما خودمونم از این ک نا محرم هستیم راضی نیسیم

والا میزارن رو سگشون مثلا من لئو دیدم‌ اسم سگ کیمیا حسینیه😑

خب اسم خارجی گذاشته رو سگش 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!