2777
2789

.

من همه حرفام اینجاااست،کمکم کنید😭

شنبه شب تاپیک زدم ک عشقم (دوس پسرم،تعلیقم نکنن حالا) بخاطر کارای دکتر ۲۳روز رفته بوده مرکز استانمون،

شنبه ساعت ۱۲رسیده شهرمون من کلی ذوق اما نیمد درخونمون ی مین منو ببینه خونمونمون نزدیکه.همه گفتید خستست و درکش کن و به بلوغ نرسیدی و توپیدید بهم...

منم چیزی نگفتم بهش صدام ناراحت بود ک گفت دارم میمیرم و صبح حتما میام میبینمت.خلاصه گذشت صبحم نیمدو هیئت بودیم و شبش،پیام ک بیام درخونتون ببینمت.گفتم اصلا اگ مهم بود از صبح میومدی قبول نکردم اما اومد و گف درخونتونم. دیر وق بود بهونه نداشتم در حد ۲۰دقیقه ی دوری زدیم.(یکشنبه)

بعد دوشنبه اومد درخونه حتی سوارماشینم نشدم نذری گذاشته بودم براش دادمشو رفت،

سه شنبه (دیروز)ماشنم خراب بود اومد منو رسوند دکتر درحد ۵دقیقه.

نگفت بریم بیرون درست حسابی دلم تنگ شده برات.هیچی.ن دیروز نه امروز.

پنجشنبه جمعم ک با رفیقاشه.بنظرتون حق ندارم ؟؟برهوردم چی باشه؟چی بگمش؟؟توروخدا بگید.حتما عاشقم نیست😔😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ شنبه جمعه با رفیقاش؟؟؟؟یعنی یه روزش رو نمیتونه کامل برای تو وقت بذاره؟؟؟

کاملا حق داری ناراحت باشی شما که راه تون نزدیک حداقل یک روز باید برای تو وقت بذاره نه اینکه فقط بیاد ببینه و بره 

ببره سینما،کافه،رستوران،پول هم نداره ببره طبیعت برید پیک‌نیک 

هیچوقت خودم اینطور درگیر پسری نمیکنم که تنها کسی که داغون شه خودم باشم 😊

حقیرترین افراد کسایی هستن که دیگران رو به خاطر ویژگی های ظاهری تمسخر میکنن...فراموش نکنید که بی ارزشترین نوعِ افتخار،افتخار به داشتن ویژگی‌هاییه که خود انسان در داشتنشون هیچ نقشی نداره؛مثل: چهره، قد، رنگ چشم، ملیت، ثروت خانوادگی و... از چیزایی که خودتون به دست آوردید حرف بزنید..مثل: انسانیت، مهربانی، گذشت، صداقت و...آدمی را آدميت لازم است                                           عود را گر بو نباشد هيزم است...
دقیقا حرف من همینه دقیقاااا.الان واکنشم چی باشه؟

ببین بنظرم بی محلی جواب نمیده چون معمولا پسرا خنگ هستن و نمیفهمن دلیلش رو 

بهش مستقیم خواسته ات رو بگو خیلی هم جدی باش

بگو هر رابطه نیاز داره به اینکه دو طرف با هم وقت بگذرونن این نشون دهنده ی عشق و محبتی هست که بین شون هست 

همین رو بگو 

اگر دیدی داره دلیل الکی میاره و میخواد گولت بزنه 

بگو من حرفم رو زدم برو فکر هاتو بکن ببین میتونی اینجوری ادامه بدی یا نه چون من این وضعیت رو دوست ندارم

ببین بنظرم بی محلی جواب نمیده چون معمولا پسرا خنگ هستن و نمیفهمن دلیلش رو  بهش مستقیم خواسته ا ...

واقعا زورم اومده روزشمارگذاشته بودم برای برگشنش اصلا نیمد دل سیر منو ببینه