leiiilaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 491 عنوان اقدامی ها +عکس 160 بازدید | 4 پست سلام ب همه دوستان من اخرین بار ۴/۶پریود شدم برج ۵هنوز پریود نشدم از پریودی قبلیم ۴۵روز میگزرع... ۱۶پری امپول ازادسازی زدم ب بعدش هم یک شب درمیون رابطه داشتم امروز بی بی چک زدم منفی بود 😭کیا اقداما و از موعودشون رد شدهبیاین دور هم باشیم 1401/05/20 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النازییئییییی عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 3262 عزیزم.به بیبی چک اعتبار نده.مثبتش مثبته،اما منفیش، منفیه قطعی نیس.من دوتا بارداری، داشتم، اما هر دو دفعه بیبی چک هام منفی میشد.زبادم میزدم🤣آز دادم مثبت شد. تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....
leiiilaa مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 491 عزیزم. به بیبی چک اعتبار نده. مثبتش مثبته، اما منفیش، منفیه قطعی نیس. من دوتا بارداری، داشتم، ام ... منم اگ انشالله تا اخر برج پری نشم از میدم
النازییئییییی عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 3262 منم اگ انشالله تا اخر برج پری نشم از میدم ایشالله.اینو گفتم که یه وخ نری چیزی بخوری تا پربود بشیبه هوای منفی بودن بیبی چک.ایشالله به وقتش، یه نی نی سالم و زیبا بیاد بغلت.🌺 تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو ....