2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده؟

49 بازدید | 7 پست

اگه مسافرت برم اون ماه پریودم عقب میفته یعنی اگه هوا خیلی سرد باشه یا گرم باشه و خشک پریود نمیشم تو شهر خودم باشم منظم سر تایم پریود میشم آخرین بار فروردین یه هفته رفته بودم بجایی ک هواش سرد بود اون ماه عقب افتاد تا 7 8 روز صبر کردم نشدم آمپول زدم شدم این ماه دوباره یکی دو هفته پیش رفتیم تبریز ارومیه هواش خیییلی خشک بود جوری ک زیر شکمم همش درد میکرد دوباره عقب افتاد 18 این ماه باید میشدم از پریروز درد دارم ولی نشدم میخوام برم دوباره آمپول بزنم چون هم شکم درد دارم هم بدن درد رنگم پریده. واسم عجیبه هرموقع برم جایی ک هواش با هوای شهرم فرق داشته باشه نمیشم

منم هستم یه هفته رفتیم مسافرت ۲۰ روز عقب افتادم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد 20 روز شدی؟ 

اره ولی بعد از بیست روز ۵۴ روز پریود بودم 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

میشه مگه یعنی 54 روز خونریزی داشتی؟؟؟؟ 

اره خدا لعنتش کنه

رفتم دکتر گفتن تنبلی داری

الان مرتب شده پریودات یا قرص مصرف میکنی

دو ماه مصرف کردم الان خوبه