مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 عنوان معقوله یانه؟🤔 148 بازدید | 11 پست پذیرایی ام ۷ در ۷ هست.۴ تافرش ۹ متری سفارش دادم معقوله یانه؟اندازه فرش ۹ متری:۳ونیم در ۲ونیم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟ 1401/05/20 | 09:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98982 معقوله وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 خوبه که دومتر خالی میمونه.یه متر که میره زیر مبل.زشت نمیشه یه متر دیگه خالیه؟ از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 زیادی مفروش نمیشه؟ من میگم دومترخالی میمونه نکنه زشت باشه😅اخه یه دست مبل دارم فقط از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134808 من میگم دومترخالی میمونه نکنه زشت باشه😅اخه یه دست مبل دارم فقط فضای حالی باعث بهتر دیدن خونه میشهمسجد نیست که همش فرش بشه فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
derakhtsabz عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2180 دومتر خالی میمونه.یه متر که میره زیر مبل.زشت نمیشه یه متر دیگه خالیه؟ بستگی داره کف خونه چی باشه سرامیک یا مثلا پالاس موکت که به رنگ فرش یا رنگ مبلاتون بیاد نه بد نمی شه نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 فضای حالی باعث بهتر دیدن خونه میشه مسجد نیست که همش فرش بشه درسته منم خوشم نمیاد.پس واسه چی سرامیک خوشگل کردیم☺ از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 بستگی داره کف خونه چی باشه سرامیک یا مثلا پالاس موکت که به رنگ فرش یا رنگ مبلاتون بیاد نه بد ن ... سرامیکه.رنگش طوریه که به فرش میاد از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
derakhtsabz عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2180 سرامیکه.رنگش طوریه که به فرش میاد خوب قشنگه که تازه توی قسمت خالی هم می تونی گلدون های قشنگ بزاری نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه
مهیاس98 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 16336 خوب قشنگه که تازه توی قسمت خالی هم می تونی گلدون های قشنگ بزاری درسته .استند گل دارم.یاکنسول بزاری.ممنون عزیزم از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟