2777
2789
عنوان

خستم میخوام خودکشی کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
مگه کور بود یا تو گولش زدی نمیدونست ازدواج دومته؟ انتخاب خودشی تو رو خدا یکم اعتماد به نفس و عزت نفس ...

بخدا قسم ما نه قبلش با هم دوست بودیم نه حرفی بین ما بود من خواستگار خوب داشتم این وسطاش پیداش کن من میخام بیام با اون ازدواج نکن.خدا شاهده من کوچکترین بی احترامی نه به خودش نه خانوادش کردم منو شست گذاشت کنار

گلم من برای نجات زندگیم کوتاه اومدم یکبار تجربه تلخ داشتم نمیخام دوباره طلاق بگیرم اونم جایی مثل شهر ...

همیشه کوتاه اومدن کمک نمیکنه عزیزم

نه اینکه به طرفت سخت بگیری ولی کاری نکن که اون فکر کنه تو از ناچاری زنش شدی و به خاطر شرایطت باید حرف حرف اون باشه

الانم بهش بگو اگه من تو همه چی کوتاه اومدم برا این بود که تو بتونی وسایل خوب بگیری 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنشم کم نیست، ازدواج رو عقب بنداز خودت برو مشاوره  قراره ازدواج کنی خوشبخت بشی آرامش داشته باش ...

بهم میگه حق نداری بعد ازدواج پاتو خونه بابات بزاری یا بری خونه برادرت

2803
بهم میگه حق نداری بعد ازدواج پاتو خونه بابات بزاری یا بری خونه برادرت

غلط کرد بگو همچین زنی میخواستی میرفتی یه بچه ۱۲ساله میگرفتی نه منو! تو فقط شوهرمی اونا خانوادمن، اول سعی کن سیاست داشته باشی جواب نداد حرفتو با دعوا و داد هم بزن! 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
همیشه کوتاه اومدن کمک نمیکنه عزیزم نه اینکه به طرفت سخت بگیری ولی کاری نکن که اون فکر کنه تو از ناچ ...

بخدا ادم سختگیری نیستم کدوم عروسی حاضر میشه تو یه اتاق نمور کاه گلی ۱۲ متری با یه آشپز خونه قدیمی بره زندگی کنه اما من بخاطر آبروی خودم و خانوادم پذیرفتم. به من میگه شرایطم اینه یا قبول کن یا برو تقاضای طلاق بده

از بخت بد نوه عموی پدرمه 

ازدواج مساله مهم وجدیه...شما میخواین تاآخرعمرباهم زیریک سقف زندگی کنین...بهتره قبل از اینکه عجله برای زندگی مشترک داشته باشین،همدیگه رو خوب بشناسین

چرابراتون مهمه که نوه عموی پدرتونه...حتی اگه نزدیکتر هم باشه مثلا پسردایی یا پسرعمه تون هم بخوادباهاتون ازدواج کنه،بهترین حالت صحبت کردن درباره عقایدوعلاقمندیها وخصوصیات اخلاقی و....هست.....اگر به اشتراکاتی رسیدین که فکرمیکنین میتونین باهم زندگی کنین،زندگی مشترک رو شروع کنین واگردیدین خیلی باهم فرق دارین جدایی بهتره البته با مشورت گرفتن وراهنمایی از مشاور.......هرچندکه خودم به شخصه صحبت کردن وکناراومدن رو می پسندم ولی گاهی واقعا دونفربه درد هم نمیخورند

خدایا بی نهایت شکرت
ازدواج مساله مهم وجدیه...شما میخواین تاآخرعمرباهم زیریک سقف زندگی کنین...بهتره قبل از اینکه عجله برا ...

با حرفاتون آروم میشم ان شاء الله خدا آرامش رو به قلبتون هدیه بده عزیزم

2804
با حرفاتون آروم میشم ان شاء الله خدا آرامش رو به قلبتون هدیه بده عزیزم

سلامت باشین

سعی کن تو هرمساله ای آخرش رو به بدترین شکل ببینی....وقتی توذهنت بدترین حالت یک مساله رو توی خودت حل کنی،خیلی راحت میتونی بهترین راهها رو پیدا کنی

تمرین کن و سعی کن امروز،آخرین روزی باشه که به خودکشی فکرکردی...ما روح خدایی داریم و تنها خداست که باید برای زنده بودن و یا مرگمون تصمیم بگیره....ارزش خودت رو پایین نیار.هیچ کسی تو این دنیا ارزش این رو نداره که جونت رو خودت بخاطرش بگیری،

خدایا بی نهایت شکرت
یه آدم بچه ننه و بی مسیولیته میگه هرچی تو بگی من برعکسش و میکنم. بهم میگه بعد ازدواج حق نداری خونه خ ...

بگو با صدام حسین ازدواج کردی دیگه

لامصب دیکتاتوریه برا خودش

مگه میشه فک و فامیل رو کنار گذاشت

2805
2801