2777
2789
الان چندین ساله ما جدا شدیم ازش.سر یه جریانی من قهر کردم رفتم خونه بابام به دوساعت نشده اومدن دنبالم ...

شوهرت هواتو داره من هنوز درگیرشونم دارم به مرز دیوونگی میرسم شوهر کردم پشتم باشه تو تیم اوناست هرجور تهمت توهین تازه خودش ازهمه بدتر منم فکرمیکردم عاشقه اما بعد دیدم اولویتش خانوادش هزار و یک بار قهر کردم اما مهم نی براش چون بهش دل و جرات میدن ...انشالله همینجور بمونید عزیزم اسی ک انگار تو رویاست بش میگم بابا عاقل باش اگ عاشقه واقعی هس کاراش جفت جور میکنه 

الهی شکر که ازشون جداشدین وخونه خودتونو دارین  واقعا خیلیا فتنه ان و عقده ای حتی میتونستن روی ...

هزار بار منو با شوهرم دعوا انداختن چقدر اذیتم کردن الان زندگی هردو دخترش از زندگی سگ بدتره.از هر دستی بدی از همون دستم پس میگیری

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هزار بار منو با شوهرم دعوا انداختن چقدر اذیتم کردن الان زندگی هردو دخترش از زندگی سگ بدتره.از هر دست ...

آره چاه کن ته چاهه 

به خودشون برمیگرده دیر وزود داره ولی مطمئنن یه روز به سر خودشونم میاد واسه مامان منم خیلی دخالت میکردن

#ایران_من #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم 🌱 همه فکرمیکنن من راز دارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین 😶😂
شوهرت هواتو داره من هنوز درگیرشونم دارم به مرز دیوونگی میرسم شوهر کردم پشتم باشه تو تیم اوناست هرجور ...

چون خانواده هامون با ازدواجمون مخالف بودن منکه چون سنم کم بود بابام میگفت کوچیکه شوهرم هم چون مادرش میخواست براش زن انتخاب کنه خیلی جنگید حتی قهر کرد از خونه رفت تا راضی شدن بیان خواستگاری من بعد عقدم فهمیدم بخاطر من چه کارهایی که نکرده واسه همین بهم قول دادیم پای هم وایسیم و الان خداروشکر تمام فامیلش حسرت زندگیمونو میخورن اون دوتا عروسم که خودش انتخاب کرده یکیشون جدا شد یکیشم خیلی مشکل داره میخواد جدا شه از بس دخالت میکنه تو زندگیاشون.الانم چند ساله هرجا میشینه میگه تنبله بچه نمیاره منظورش منم 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤