2454
2561

بچه ها باورتون نمیشهبرای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید 

شماره داره دیگه روش

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
2571

برگو کاش از نقره خوشت بیاد عزیزم 😆😆

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹

بگو از فلان نقره فروشی گرفتم اگه‌خواستی تعویض کنی

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
2456

بگو خیلی فکرکردم گفتم خدایا نکنه به نقره. حساسیت داشته باشه، حساسیت نداری که؟ 

😁😁

پاسخ به سوالات احتمالی:1_واقعا چهل کیلویی؟نه عزیزم الان 56 کیلو هستم.این لینک تجربه من از افزایش وزنه و جامع براتون توضیح دادم که سوالی نباشه❤️ بزنید روی خط آبی وارد تاپیک میشید💜__من یک پرستار27ساله هستم و آروزم پزشک شدن بودن ولی چون عاشق همسرم شده بودم ترجیح دادم پشت کنکور نمونم و یک خانم پرستار بشم،ولی بعد این سالها بخاطر سختی های شغلم تصمیم گرفتم عزمم رو جزم کنم و علاقه همیشگیم رو دنبال کنم میخوام برای کنکور 1402 شرکت کنم و یک خانم پزشک بشم بگو آمین❤️🍀برام مهمه که دیگران چطور خطابم میکنن، گاهی میبینم یک دخترنوجوان ریپلای میزنه روی من بدون هیچ مقدمه یا حتی سلامی میگه روزی چقدر درمیخونی ها؟چقد خوندی پرستاری آوردی؟ چیکار کردی چاق شدی؟!میزنم روی پروفایل میبینم 16سالشه. من همکلاسیتون نیستم عزیزای دلم||امروز 17 خرداد 1402هست و این جملات توسط یک مامان باردار داره نوشته میشه که ماه آینده بچش بغلشه؛ من دیگه عاشق شوهرم نیستم و دارم آماده میشم واسه بازی کردن نقش یه مادر تنها که قراره بدون پدر دخترشو بزرگ کنه،پاک نمیکنم قسمت اول امضام رو، باید بمونه که هربار میخونمش مثل آب جوش بریزه روی جگرم که بسوزه و زجر بکشه بلکه یادش نره چه حماقتی کرد..../عزیزان لطفا از امضام سوالی نپرسید💖//من به راحتی تونستم همسرم رو کنار بذارم اما همه اینا تا وقتی بود که نمیدونستم خیلی زود یکی دیگه وارد زندگیش شده و الان این خانم آیینه دق منه،،، 
2568
2577