2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره داره دیگه روش

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید

برگو کاش از نقره خوشت بیاد عزیزم 😆😆

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
بیشتر ببینید

بگو از فلان نقره فروشی گرفتم اگه‌خواستی تعویض کنی

انقد بخاطر گفتن حرف حق قطع دسترسی شدم‌که دیگه هیچ شماره ای تو خانواده نمونده باهاش عضو نشده باشم.پس دوست عزیزی که تحمل نظر مخالف نداری ؛ هرچی میگی واسه خودت محترم دیگه‌ هیچ اعتراضی به سخنان گهربارتون ندارم.
بیشتر ببینید

بگو خیلی فکرکردم گفتم خدایا نکنه به نقره. حساسیت داشته باشه، حساسیت نداری که؟ 

😁😁

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بیشتر ببینید