2777
2789
عنوان

بیایید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
خب بکنه ب جهنم تو خودتو بدبخت کنی ک آقا خود کشی نکنه  اینطور آدما خودکشی کنن بهتره  اینو ...

اخه فامیله خانوادشم در جریان رابطمون هستن اگه خودکشی کنه خانوادش منو تیکه تیکه میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه فامیله خانوادشم در جریان رابطمون هستن اگه خودکشی کنه خانوادش منو تیکه تیکه میکنن

نه برو بگو نه من راضی نیستم یکم‌شجاع باش  و برای خودت ارزش قائل شو ب خانوادتم بگو 

بگو میخاین منو بدبخت کنین مگ 

رشتت چیه ؟از اون خانواده هایی داری شمام ک میخان ب زور شوهرت بدن

ینی چی خودت بالغی اجازه اونو می خای چیکار  مگ بهت اعتماد نداره ک دعوا راه انداخته

اگ میگف طرفم چندتا دختر فالو کرده هم همین میگفتی؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نه برو بگو نه من راضی نیستم یکم‌شجاع باش  و برای خودت ارزش قائل شو ب خانوادتم بگو  بگو می ...

ن عزیزم خانواده من اینجوری نیستن

من میگم خانواده پسر در جریان رابطمون هستن

وگرنه من خانوادم کلا میگن هنوز سنت زوده برای ازدواج

رشتم حسابداریه ترم دوم کارشناسی ام

اگ میگف طرفم چندتا دختر فالو کرده هم همین میگفتی؟

اره وقتی وارد رابطه میشی باید اعتماد کامل داشته باشی پس من نرم همکارام فالو نکنم چون نمیخواد یا اون

مشخصه من اگ بخام وارد رابطه شم با ی آدمی وارد رابطه میشم ک مث خودم باشه منو درک کنه شکاک نباشه 

بگی نگی خودت می فهمی طرف چطور آدمیه اگ آدم درستو انتخاب کرده باشی  مشخص میشه چطور ادمیه اگ باهاش ی مدت بگردی البته من از دید خودم و شناختی ک از خودم دارم این حرفو میزنم آدم سختگیریم تو این موارد 

اگ ب غیر این باشه مجرد‌می مونم  تمام

اره وقتی وارد رابطه میشی باید اعتماد کامل داشته باشی پس من نرم همکارام فالو نکنم چون نمیخواد یا اون ...

درسته....ممنونم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜