2777
2789
عنوان

بیایید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 36 پست
بارها گفته بهت اعتماد دارم بعد جالبیش اینجاس خودش هر دختریو بخاد فالو میکنه اما منو خیلی محدود میکنه ...

خب تموم شد بندازش سطل زباله دیگ ام ب عقب برنگرد 

عاشق همچین آدمایی ام دیگ‌نشو ب درد نمی خورن شادی نمیارن 

فقط استرس و ناراحتی ب آدم میدن

چند سالته و چرا هنوز باهاش در ارتباطی ی دلیل ب غیر وابستگیی ک بهش داری بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هر حال اگ اخلاقشو درست نکرد جداشو  اینستا هم هرکی دوست داری فالو کن تا بفهمه صاحبت نمیتونه ب ...

اصلا بعضی حرفاش برام قابل هضم نیست و خانوادشم قبول دارن ک اذیت میکنه😐

اصلا بعضی حرفاش برام قابل هضم نیست و خانوادشم قبول دارن ک اذیت میکنه😐

ادما دنیا رو از دید خودشون میبینن  ادمی ک خراب باشه همه رو خراب میبینه و محدودش میکنه تا کج نره. درکل اون ادم درستی نیست  خودش هزار تا ایراد داره مشخصه   

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
خب تموم شد بندازش سطل زباله دیگ ام ب عقب برنگرد  عاشق همچین آدمایی ام دیگ‌نشو ب درد نمی خورن ش ...

ی تاپیک زدم ظاهرا پاک شد دوباره مینویسم

۲۲ سالمه

توی تاپیک قبل حواسم نبود گفتم ۱۹ سالمه

میترسم باهاش کات کنم خودکشی کنه اینکارا ازش برمیاد

ادما دنیا رو از دید خودشون میبینن  ادمی ک خراب باشه همه رو خراب میبینه و محدودش میکنه تا کج نره ...

دقیقا همینه

مجبورم فعلا بزارم ازم بیخبر بمونه تا اینکه خودشو درست کنه لگه درست بشو نبود مجبورم برای همیشه کنار بزارمش

۱۹ سالمه  این پسره فامیلمونه و خودکشی ازش بعید نیست میترسم کات کنم خودکشی کنه و خانوادش ولم نک ...

22 سالته شرایط زندگیتو ک نمی دونم از لحاظ سختی و اینکه چقد اپنین

به مامانت خانوادت بگو می خوای خودتو تو جوونی بدبخت کنی مگه. 

همه دخترا تو این دهه از زندگیشون در حال حاضر با آدمای متفاوتی وارد رابطه میشن تا هم خودشونو بهتر بشناسن هم اینکه ببین چ آدمی براشون مناسبه

اگه خیلی گیره و پاپیچه بهت شدیدا پیشنهاد میکنم با یک مشاور صحبت کنی  

دقیقا همینه مجبورم فعلا بزارم ازم بیخبر بمونه تا اینکه خودشو درست کنه لگه درست بشو نبود مجبورم برای ...

افرین کار درست همینه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
22 سالته شرایط زندگیتو ک نمی دونم از لحاظ سختی و اینکه چقد اپنین به مامانت خانوادت بگو می خوای خودت ...

ب خانوادم اصلا نمیتونم همچین چیزیو بگم براشون عیبه

ببین من میتونم از این پسر دل بکنم چون واقعا اذیتم میکنه اما از این میترسم ک خودکشی کنه هیچی ازش بعید نیست

دقیقا همینه مجبورم فعلا بزارم ازم بیخبر بمونه تا اینکه خودشو درست کنه لگه درست بشو نبود مجبورم برای ...

درست بشو نیست نزدیگ ۳۰ سالشه شخصیتش شکل گرفته و ب نظرم وعده وعیدهای اینطور آدما الکیه شک نکن می خان با همه باشن یکیو ام نگه دارن 

اینک فامیلتم هستش دیگ بدتر ی دلیل برای اینک جدایی همینه

ب خانوادم اصلا نمیتونم همچین چیزیو بگم براشون عیبه ببین من میتونم از این پسر دل بکنم چون واقعا اذیت ...

خب بکنه ب جهنم تو خودتو بدبخت کنی ک آقا خود کشی نکنه 

اینطور آدما خودکشی کنن بهتره 

اینو در نظر بگیر ک اگ ادامه بدی زندگی سخت و غمگینی پیش رو خواهی داشت

درست بشو نیست نزدیگ ۳۰ سالشه شخصیتش شکل گرفته و ب نظرم وعده وعیدهای اینطور آدما الکیه شک نکن می خان ...

نمیدونم چیکار کنم اگه ازش نمیترسیدم خیلی وقت پیش کات میکردم

بخدا هرشب سرچیزای بیخود دعوا میکنه هنوز یشب نشده گریه نکنم دلم ازش خونه