2777
2789
عنوان

چی عوض شده؟

139 بازدید | 9 پست

تاپیکای خیانت مربوط به سه یا چهارسال پیش پراز آدمایی هست که به استارتر پیشنهاد جدایی میدن..تاپیک کاربرایی مثل سیگنورینا تو سال ۹۷ یا فکر کنم یه نفر به اسم آرامش..

الان فرقی نداره چه اتفاقی افتاده تو وهله اول همه اول به استارتر حمله میکنن..متهم اصلی استارتره و حتما باید بمونه

غم تو را زدست آسان ندهم

من موافق نیستم حتمن باید بمونه اینجام خو اتفاقن زرتی میگن طلاق ولی زمونه عوض شده پدر مادرا اصلن حمایت نمیکنن

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من موافق نیستم حتمن باید بمونه اینجام خو اتفاقن زرتی میگن طلاق ولی زمونه عوض شده پدر مادرا اصلن حمای ...

اتفاقا نمیگن ،امروز خیلی دلم از کاربرا گرفت

غم تو را زدست آسان ندهم

امار خیانت کارا زیاد شدع خواهر خیانت داره یه چیز عادی جلوه داده میشه 

تو همین سایت خیلی از خانما هستن که زن دومن یا دارن خیانت میکنن به همسرشون یا یه خانمای دیگه و وارد رابطه ی بقیه میشن 

وقتی الگوهامون شدن یه عده هرزه ی اینستاگرامی چه توقعی میشع داشت 

امثال هیروشیما که تبلیغ خیانت و شوگر میکنه و میگه اگه یه شبه چه اشکالی دارع در عوض بهت خونه میده 

یا سی سی که هم خودش هم شوهرش هرزه و خیانت کارن

یا چه میدونم وحیده و حنا و کوفت زهرمار 

مشکل از خودمونه...

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
امار خیانت کارا زیاد شدع خواهر خیانت داره یه چیز عادی جلوه داده میشه  تو همین سایت خیلی از خان ...

من یه نفر از این آدما رو هم نمیشناسم..

غم تو را زدست آسان ندهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز