2777
2789
عنوان

خدا داد

146 بازدید | 19 پست

سلام
همیشه برام سوال بود بارداری ناخواسته مگه امکان داره و هرکس میگفت ناخواسته حامله شدم تو دلم یه پوز خند میزدم حتمن از هوا حامله شده🙃
بعد از این که دخترمو خدا بهم بخشید تا فقط با نگاه کردن بهش خوشبخت ترین آدم دنیا بشم  و یه سری اتفاقات همیشه از خدا میخاستم نازا بشم و دیگه بچه ای نیارم

خدای مهربون شکرت برای دخترم 

پارسال بود که به طرز عجیبی باردار شدم فکرشو بکن رابطه بدون جلوگیری داشتم حدود ۱۰ ،۱۲ساعت بعدش اومدم قرص اورژانسی مصرف کنم که پریود شدم و گفتم خب دیگه پری شدم حامله نمیشم و قرص نخوردم و ماه بعد فهمیدم باردارم
حال زندگیم و خودم خیلی بد بود همسرم گذاشت به عهده ی خودم گفت هر تصمیمی بگیری حمایتت میکنم و منم تصمیم گرفتم  در ۵ هفتگی سقط کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وقتی سنم کم بود و رویه ی تولید مثل رو نمیدونستم فک میکردم خدا بچه رو تو شکم مادر قرار میده اینا بدون هیچ شکی😔😂

بعد ها که از این و اون شنیدم ناخواسته و فلان تازه فهمیدم یه جای کار میلنگه 

ولی خب ناخواسته کلا یعنی از دستشون در رفته🤦🏻‍♀️😂

گذشت تا این ماه حاضرم به تموم مقدسات دنیا قسم بخورم
تموم رابطه هامون با کا.......ندوم بوده یک بار هم قرص اورژانسی مصرف کردم و
اما امروز تقریبا ۱۰ روز بود خبری از پریودی نبود دیشب بی بی چک زدم منفی بود خیلی خوشحال شدم همسرم خواب بود وقتی بیدار شد اومدم تست رو نشونش بدم دیدم یه خط کم رنگ افتاده نگران شدم 
اما همسرم گفت مطمئن باش اشتباه شده

از صبح زنگ زدم مطب دکتر زنان شهرمون برای بعد از ظهر نوبت گرفتم سونو انجام داد گفت چیزی نمیبینم اما مثانه ات خالیه محض اطمینان آزمایش خون بده باز دوباره خیلی خوشحال شدم که حامله نیستم بهش گفتم برام تست پاپ اسمیر هم انجام داد گلاب به روتون چند قطره خون کم رنگ هم اومد دکتر خیلی مطمئن بود که حامله نیستم رفتم بیمارستان آزمایش خون دادم گفت یک ساعت دیگه بیا برای جواب

رفتم جوابو گرفتم اما مطمئن بودم منفیه به اون مرده گفتم ببخشید جوابش چیه گفت از نظر من مثبته😭نمیدونم چجوری باردار شدم از باد هوا
نمیدونم حکمت خدا چیه اما شکرش
 برام دعا کنید من هم کم خونی شدید دارم هم تپش قلب و تنگی نفس ...

یه عالمه کار نکرده داشتم اما سرنوشتم اینجوری بوده روم نمیکنه با خانواده مطرح کنم چون از سقطم با خبرن مسخرم میکنن  مادرم یه دعوا راه میندازه میدونم

خدایا ناشکری نمیکنم اما چی میشد ببخشی به کسی که منتظره