2821
2789
عنوان

تولدمه :)

112 بازدید | 18 پست

تا دیروز فکر میکردم کسی یادش نیس 🥲😂

امروز از کلاس برمیگشتیم بابام گف تولدت مبارک خوشال شدم 🥲😂

بعد ساعت ۱۲ که شد همه استوری گذاشتن باورم نمیشه این همه آدم دوسم دارن 🥺😂

ی نفر هس دوماهه حرف نزدیم دلم میخواس اونم پیام بده ولی نداد 🙃💔👩🏻‍🦯

تولدت مبارکـــــــــ عزیزم😍😍🎉

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک ایشالا به آرزو هات برسی و تو زندگیت موفق بشی❤️

ولش کن بابا ببخشیدا ولی کو...ن لقش به نظرت ارزشش رو داره مود خوبت رو به خاطرش خراب کنی به نظر من که نداره یعنی هیچ چیز ارزشش رو نداره که الان مود خوبت رو به خاطرش خراب کنی 

معنای۷ سال رو‌کی خوب می‌فهمه؟دانشجو های پزشکی.معنای۴ سال رو کی خوب می‌فهمه؟بچه های کار شناسی.معنای ۲ سال رو کی خوب می‌فهمه؟ سرباز ها.معنای ۱ سال رو کی خوب می‌فهمه؟پشت کنکوری ها.معنای ۹ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟بانوان باردار.معنای ۱ ماه رو کی خوب می‌فهمه؟ کسایی که ۳۰ روز ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتند.معنای ۱ هفته رو کی خوب می‌فهمه؟ سر دبیرهای مجلات هفتگی.معنای ۱ روز رو کی می‌فهمه؟ کارگران روز مزد.معنای ۱ ساعت رو کی می‌فهمه؟ عاشق منتظر.معنای ۱ دقیقه رو کی خوب می‌فهمه؟اونایی که از پرواز جا موندند.معنای ۱ ثانیه رو کی خوب می‌فهمه؟ اونایی که در تصادف جون سالم به در بردند.معنای ۱ دهم ثانیه رو کی می‌فهمه؟ اونایی ک تو المپیک مقام دوم رو به دست اوردند.فقط خواستم بگم قدرت لحظه لحظه های زندگیتون رو بدونید و ازشون استفاده کنید، خیلی زود تموم میشه.شاید فرصتی که الان داری، لحظاتی دیگه فقط برات رویا باشه. اکانت تعلق به چند کاربره لطفا اشتباه نکنید با تچکر فراوان از شما بزرگواران
2824
2823
2791
2779
2792