hajkhanomm75 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 68 عنوان پولیپ رحم 1359 بازدید | 10 پست سلام دوستانمن قبل عید برای چکاپ رفتم سونو واژینال دادمدکتر گفت دوتا پولیپ دارم که یدونش ۵میل بود یدونش ۱۴میلدکتر زنان کفت اگر درد و خونریزی نداری ولش کن فقط هر ۶ماه چکش کنکسی بوده که بعد شش ماه خود به خود رفع شده باشه پولیپش؟ 1401/05/20 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hajkhanomm75 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 68 منم دوتا دارم.گفت بیا عمل کن کورتازشون کن.قبول نکردم. من به دوتا دکتر نشون دادم گفت چون علایم نداری ولش کنولی اگر قصد بارداری داری بیا با هیستروسکوپ درش بیارم براتولی ی دکتر دیگم بعدش بردم گفت بذار باردار شو خودش میرهحالا نمیدونم 😁
مری___م عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1115 من به دوتا دکتر نشون دادم گفت چون علایم نداری ولش کن ولی اگر قصد بارداری داری بیا با هیستروسکوپ درش ... بعضیا میگن با بارداری میره من مامانم قبلا سرطان رحم داشت. رحمش و کامل دراورد. واسه همین گفت بیا کورتاژ کن ک بفرستیم واسه نمونه برداری. منم گفتم نه. ترسیدم. بنظرم بی خطرنالکی میگن بیاین درشون بیارین. من ک علائمی ندارم. فقط خونریزی پریودم خیلی زیاده
hajkhanomm75 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 68 بعضیا میگن با بارداری میره من مامانم قبلا سرطان رحم داشت. رحمش و کامل دراورد. واسه همین گفت بیا کور ... اخه سرطان رحم دلایل زیادی داره که خیلیاشونم اکتسابیه نه ارثیاکر که مشکلی نداری نداریمنم ترجیحم اینه که نرم دربیارمیکم سن بالا بره هورمونا تنظیم میشه خودش از بین میره
مری___م عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 1115 اخه سرطان رحم دلایل زیادی داره که خیلیاشونم اکتسابیه نه ارثی اکر که مشکلی نداری نداری منم ترجیحم ا ... 👏👍
arade_maman99 عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 232 فکر نمیکنم اینجوری باشه که بشه خود به خود خوب بشه من دوستم اینجوری شد من براش نوبت گرفتم از سامانه ماوراطب چون خودش نمیتونست بعد تحت درمان قرار گرفت الان خوب شده
hajkhanomm75 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 68 فکر نمیکنم اینجوری باشه که بشه خود به خود خوب بشه من دوستم اینجوری شد من براش نوبت گرفتم از سامانه م ... اگر کوچیک باشه ممکنه با پریود بیاد بیرون
Yazahra14 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 958 من به دوتا دکتر نشون دادم گفت چون علایم نداری ولش کن ولی اگر قصد بارداری داری بیا با هیستروسکوپ درش ... ببخشید میشه بگی چی کار کردین پولیپ رو عزیزم؟
Yazahra14 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 958 فکر نمیکنم اینجوری باشه که بشه خود به خود خوب بشه من دوستم اینجوری شد من براش نوبت گرفتم از سامانه م ... ببخشید دوستتون چیکار رد؟ عمل کرد برداشت پولیپ رو؟ برگشت نکرده؟
Yazahra14 عضویت: 1396/01/22 تعداد پست: 958 بعضیا میگن با بارداری میره من مامانم قبلا سرطان رحم داشت. رحمش و کامل دراورد. واسه همین گفت بیا کور ... عزیزم مییشه بگید چیکار کردید برداشتید پولیپ رو