2777
2789
چرا با پیج خودت فالوش نمیکنی....حداقل اونجا ببینتت

خودم پیج ندارم و اینکه نمیخام بدونه دوسش دارم یا باهام دوست بشه به دلایلی 

دعا میکنم اونم منو از نزدیک بیینه سنتی بیاد خاستگاری 

وگرنه دوست نمیشه بشم باهاش

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم عاشق یه هایپر دار شهرمون شدم..خیلی خوشتیپه😂 ولی خبب چیکار میتونم بکنم که اونم بفهمه ‌‌.. ...

دیونه هر روز برو خرید کن 😍😍😍😂😂

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
اون همه چی منو یادش میاد موهای خرگوشیم تل سرام لباسام همه چی ولی من اصلا دقت نمیکردم اون بارم غروب ب ...

وایی خدا خیلی باحال شد ازدواجتون😂😂😂😍😍😍

عزیزم ۱۰ سال اختلاف سنی مشکلی به وجود نیاورده 

منم یکیو دوست دارم ۹ یا ۱۰ سال بزرگ تره تقریبا

اگه قسمتت باشه حتما میاد عزیزم❤

خیلی به دلم افتاده خودمم نمیدونم قراره چی بشه حس میکنم اخر بهش میرسم ☹

وایی خدا خیلی باحال شد ازدواجتون😂😂😂😍😍😍 عزیزم ۱۰ سال اختلاف سنی مشکلی به وجود نیاورده  م ...

نه مشکلی نیست اختلاف و بحث همیشه هست نمیگم خیلی اوکیه و زندگیمون خیلی رو رواله من دورانای سختم زیاد داشتم ولی هیچ کدوم بخاطر اختلاف سنی نبود اون همیشه پایه بچه بازیای منه حتی بابامم مخالفت کرد بهش گفت اولین شکایتی که دخترم ازت بکنه اخریشه نمیزارم رنگشو ببینی نبری اذیتش کنی بچه س و اینا اونم گفت نگران نباشین منم بچه میشم باهم بزرگ میشیم همه چیز به شعور طرفت بستگی داره به تربیتش به درکش نه سن 

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
خیلی به دلم افتاده خودمم نمیدونم قراره چی بشه حس میکنم اخر بهش میرسم ☹

یه افکتی هست که میگه یه جای مخفی درست کنین که فقط خودتون اونجارو تونسته باشین بعد عکس تمام ارزهاتونو بزنین توش و هر روز نگاش کنین بهش میرسین

خب همینش بده که نمی دونن مجرده یا متاهل😂😂 

واای اره این خیلیییی بدههه 😂😂از طریق پیجش نمیشه فهمید؟؟

نه مشکلی نیست اختلاف و بحث همیشه هست نمیگم خیلی اوکیه و زندگیمون خیلی رو رواله من دورانای سختم زیاد ...

اره درسته عزیزم انشالا همیشه خوشبخت باشین😍😍🙏🙏

یه افکتی هست که میگه یه جای مخفی درست کنین که فقط خودتون اونجارو تونسته باشین بعد عکس تمام ارزهاتونو ...

اره منم خیلی بهش فکر میکنم به اون به آرزوهام 🥺😍

اره درسته عزیزم انشالا همیشه خوشبخت باشین😍😍🙏🙏

فدات مرسی💋😍

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂