2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره 😐 بیشعور من ۱۰ ساله اون ۲۰ اینقدر گریه کردم نفسم بالا نمیومد همشم میگف گریه نکن دیگه زشت شدی بی ...

بعد ۱۰ سالگی دوست شدی یا چند سال بعدش 😍😍😅😅

خیلی قشنگ شد 😍😍😍

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
خوشبحالتون💔🙂عشق یکطرفه نکشیدین تا جگرتون بسوزه

چرا عزیزم اونم کشیدم بسپارش به زمان  و خودتو بده دست سرنوشت خدا خودش قشنگ ترین چیزارو سر راهت قرار میده💕🌸 

من یکیو ۲ ساله میخام اما نمیدونه بهش نگفتم  فامیل دورمون و ۱ ساعت فاصله داریم خانوادش میشناسم باباش چند بار دیدم اما خودشو نه  😥😭

داخل اینستا پیجشو با فیک میبینم عکساش فیلماش لایواش 💔

همش دعا میکنم کاش یجایی اونم منو ببینه اتفاقی بیوفته عاشقم بشه ... هعی

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
بعد ۱۰ سالگی دوست شدی یا چند سال بعدش 😍😍😅😅 خیلی قشنگ شد 😍😍😍

اون همه چی منو یادش میاد موهای خرگوشیم تل سرام لباسام همه چی ولی من اصلا دقت نمیکردم اون بارم غروب بود تو روستا رفتم بیرون بازی کنم خونه بابابزرگم بودیم وقتی برمیگشتم خونه سگ دنبالم کرد و منو دید اومد بعدش فراموش کردم

تا ۱۵ سالگی کل محل عاشقش بودن یکی نبود نشناسه از اون پسرا که به تک تک ادما کمک میکنن منم کنجکاو شدم چشمم دنبالش بود ازش یه قهرمان ساخته بودم تو ذهنم ۱۷ اومد خواستگاری😐یه خواستگار داشتم اومد و رفت پشتش این اومد و بقیه ماجراها الانم یه پسر دوساله داریم ولی همچنان ادای دهن باز و جیغای منو در میاره🥴یا میرفتم نونوایی تو صف کوچولو بودم 😐😐

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
😂😂 خیلی قشنگ بود😍😂 بچه دارین؟

کلشو تو یه کامنت دیگ گفتم اره یه پسر بچه دو ساله داریم الانم قهرمان و نجات دهنده اس با کل اخااقای گندش😁🤣

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
یعنی بحدا دیگه خسته شدم چرا همه اینو میگن

درسته من بهش رسیدم و پشیمونم نیستم ولی یه زمانی تو ذهنم ازش یه ادم اسطوره و دوست داشتنی بی عیب ساخته بودم که به هیچ وجه فراموش شدنی نبود مطمعن باش اون ادم اونی که تو تصورات توه نیست و خیلیا هستن که میتونن تورو خوشبخت کنن زندگیتو پای کسی که نمیخوادت نده