2789
عنوان

پریودی ۲۳روزه

205 بازدید | 13 پست

سلام خانما کسی اطلاعات تو این زمینه داره لطفا راهنمایی کنه.

خواهرم ۱۷سالشه و ۲۴روزه پریوده یک هفته اول لکه های قهوه ای رنگ بوده.

نیاز به مراجعه ب پزشک هست؟

چون معاینه هم ک نمیتونن کنن

🌼💛🍭🐥

معلومه که آره چون پریود نباید بیشتر از 10 روز طول بکشه

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا نبردینش بیچاره رو دکتر مگه حتما باید معاینه واژینال باشه ؟ سونو شکمی انجام میدن براش شاید مشکلی داره خدایی نکرده 

خدایا هیچکسو از نعمت داشتن فرزند محروم نکن خدایا تو را به همین شب و روزهای عزیز دامن همه چشم انتظارا رو سبز کن آمین یا رب العالمین ❤️🙏
وااا خیلی طولانی شده چرا نمیرین پیش دکتر زنان حتما مراجعه کنین خوب نیست!!!

میخواستیم ببریم یکی از اشناهامون ک ماما هست گفت ممکنه از پریودی قبلی خونی ک مونده الان ب شکل لک خارج شده

بقیشم پریودیه خودشه

پس با این حساب بریم دکتر زنان بهتره

ممنون از راهنماییتون

🌼💛🍭🐥

من یه مدت چندماه هرروزپریودبودم رفتم دکترآزمایش دادم،آزمایشم مشکلی نداشت گفت چیزمهمی نیست قرص دادخوب ...

خدا خیرت بده عزیزم با کامنتای دیگه ترسیدم به خودش ک اصلا نشون ندادم چون درحال درس خوندنه یمدته استرسش زیاده ممکنه ازون باشه؟

🌼💛🍭🐥

خدا خیرت بده عزیزم با کامنتای دیگه ترسیدم به خودش ک اصلا نشون ندادم چون درحال درس خوندنه یمدته استرس ...

آره به احتمال زیادازاسترس اینطورشده مال منم ازاسترس بود،استرس وحشتناکی روم بود،باورت میشه نزدیک ۴ماه پریودبودم!بدبه دلت راه نده ببردکتردرست میشه🌸

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱