2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فا‌ل؟ 

فا‌ل خرافاته ‌و هیچ حقیقتی نداره 

شعر های حافظ برای خوندن و درک کردنه، نه فا‌ل گرفتن

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
یه کار درست تو واتساب میشناسم فقط اینجوری میتونم کمکت کنم 09960966625

@نی_نی_یار_شب

کاربر @فاطمه_سادات_معصومی شماره فا‌لگیر دادند 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
فا‌ل؟  فا‌ل خرافاته ‌و هیچ حقیقتی نداره  شعر های حافظ برای خوندن و درک کردنه، نه فا‌ل گر ...

عزیزم مطمئنی درست میگی؟

درباره حس شیشم همیشه صحبت میکنی و درباره خرافات .. من نظراتتو در اون باره قبول دارم درست میگی..

ولی این آیین قدیمی ما ایرانیاس فکر نمیکنی داری یه جاهایی رو اشتباه صحبت میکنی؟

با احترام🦋🤍

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

موقعیت بزرگی از دست دادی واین موجب ناراحتیت شده اگه ایمانت قوی باشه به لطف خدا جبران میشه همیشه بیاد خدا باش و اونو فراموش نکن و بدون ک اون میتونه شکستها و ناکامی هاتو جبران کنه ازش کمک بخواه

عزیزم مطمئنی درست میگی؟ درباره حس شیشم همیشه صحبت میکنی و درباره خرافات .. من نظراتتو در اون باره ق ...

سلام دوست خوبم، ممنونم ازت ❤️ 

شاید اشتباه بکنم ولی تا جایی که میدونم « فا‌ل » یک باور خرافی هست 

اما فا‌ل حافظ با بقیه فا‌ل ها فرق داره، به همون علت که فرمودید

یعنی در واقع یک آیین قدیمی هست

ولی این دلیل نمیشه که بگیم فا‌ل حافظ حقیقت داره 

میتونه صرفا برای سرگرمی خوب باشه، اما چیزی رو به ما نمیگه

سلام دوست خوبم، ممنونم ازت ❤️  شاید اشتباه بکنم ولی تا جایی که میدونم « فا‌ل » یک باور خرافی ه ...

نمیدونم شایدم درست باشه فرمایش شما

اما تا اونجایی که من میدونم غزلیات حافظ ترجمان و تفسیر عینی قرآن هست و به خاطر این شباهت (تا حدودی شبیه به استخاره) ما ازش استفاده میکنیم🤍🌱

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك