2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭😭

763 بازدید | 16 پست

حدود نیم ساعت پیش شوهرم اومد خونمون  گوشیشو دیدم رو میز بود خودش داشت با مادرم حرف میزد گفتم از فرصت استفاده کنم رفتم گوشیشو برداشتم دیدم رمزشو عوض کرده😭😭بعد نگو شوهرم اومده بود پشت سرم ،خندید گفت واجبه باز کنم گوشیو از خجالت اب شدم😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خجالت ندارع شوهرته بگو ارع باز کن

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

برمیگشتی پرو پرو تو چشاش زل میزدی میگفتی واجبه که هیچی تازه حق نداری قفلتو عوض کنی برای چی عوض کردی

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

😑 

۱۵ سال با همسرم زندگی کردم هرگز نه گوشیش رو چک کردم نه گوشیم رو چک کرده 😤 

چرا وقتی اعتماد ندارید  ازدواج میکنید حریم ها رو می‌شکنید ؟

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)