2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭😭

765 بازدید | 16 پست

حدود نیم ساعت پیش شوهرم اومد خونمون  گوشیشو دیدم رو میز بود خودش داشت با مادرم حرف میزد گفتم از فرصت استفاده کنم رفتم گوشیشو برداشتم دیدم رمزشو عوض کرده😭😭بعد نگو شوهرم اومده بود پشت سرم ،خندید گفت واجبه باز کنم گوشیو از خجالت اب شدم😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خجالت ندارع شوهرته بگو ارع باز کن

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

برمیگشتی پرو پرو تو چشاش زل میزدی میگفتی واجبه که هیچی تازه حق نداری قفلتو عوض کنی برای چی عوض کردی

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

😑 

۱۵ سال با همسرم زندگی کردم هرگز نه گوشیش رو چک کردم نه گوشیم رو چک کرده 😤 

چرا وقتی اعتماد ندارید  ازدواج میکنید حریم ها رو می‌شکنید ؟

استاد هشتک گذاری 🙂🤙 مخالف کودک همسری 😌 مخالف اسم های عربی 🥀 مخالف خرافات 🤞 مخالف تبعیض نژادی 😊 مخالف تبعیض جنسیتی 🙃 مخالف توهین به عقاید یکدیگر ☺️ مخالف رسومات احمقانه 😄 مخالف آدم هایی سست عنصر که حرف هاشون ریشه ای نداره 🖖 اگه آدمی هستی که با همه این ها موافق هستی نه توی تاپیک من بیا نه لایک کن نه ریپلای بزن      (🫀 ۱۴۰۱/۵/۱۶ 🫀)