2777
2789
عنوان

عشق سابق

201 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۲۴سالمه ۷سال بایکی بودم.میمردم براش.اخرش بهم خیانت کرد پسم زد.چند ماه گذشت من با یکی احساس ارامش کردم باهم الان ازدواج کردیم خیلی دوسش دارم.ولی هنوزم چک میکنم قبلی و هنوز بااون دخترست.تا وقتی چک نمیکنم خوبم ولی از وقتی پیجش و چک میکنم اعصابم خورد میشه حوصله ی هیچی و ندارم.میخوام همه چیزو فراموش کنم حتی اسمش و.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو یادت میمونه باید یه جوری باشه که اصلا نسبت بهش بی تفاوت باشی علاقه هاتو همش نثار همسرت کن اونه که برات میمونه باهاش خو بگیر ایشلا که بتونه بهت صد برابر حس عاشقی القا کنه عزیزم

تو یادت میمونه باید یه جوری باشه که اصلا نسبت بهش بی تفاوت باشی علاقه هاتو همش نثار همسرت کن اونه که ...

ببین خیلی دوسش دارما وقتایی که داره از پیشم میره انگار قلبم داره از جا کنده میشه.دوس دارم همیشه پیشم باشه.خیلی مراقبمه که هیچی ناراحتم نکنه

ببین خیلی دوسش دارما وقتایی که داره از پیشم میره انگار قلبم داره از جا کنده میشه.دوس دارم همیشه پیشم ...

خب خداروشکر یه کم زمان میبره به مرور واست کمرنگ تر میشه تا جایی که دیگه واست هیچ اهمیتی نداره خودتم سعی کن خودتو کمک کنی قشنگم 

خب خداروشکر یه کم زمان میبره به مرور واست کمرنگ تر میشه تا جایی که دیگه واست هیچ اهمیتی نداره خودتم ...

قبلیه خیلی ادم بدی بود خیلی اذیتم میکرد ناراحتم میکرد ازارم میداد.برعکس همسرم بود.مواد مصرف میکرد یبار سعی کرد خفم کنه وسط دعوا

یه راه کار بهت میدم فاصله بنذاز، مثلاً الان حس می‌کنی دوست داری بری چک کنی، به خودت بگو اول باید برم فلان کارو بکنم بعد، مثلاً برم دوش بگیرم، یا برم پیاده روی یا..... در طی اون بازه اصلا بهش فکر نکن اگه آمد توی ذهنت به خودت بگو الان تایم این کاره و نزار بیاد توی دهنت، تا آمد فراریش بده....بعد به مرور کاره زمان بر تر و لذت بخش تری را جایگزین کن.. اون اوایل اگه بعد از انجام کار جایگزین رفتی تو پیجش چک کردی اشکال نداره فقط تایم کوتاه ولی به مرور سعی کن هی تایم کمتری بری یا اصلا نری. باید به خودت زمان بدی و روی خودت کار کنی و به حرفت عمل کنی. موفق باشی.  

قبلیه خیلی ادم بدی بود خیلی اذیتم میکرد ناراحتم میکرد ازارم میداد.برعکس همسرم بود.مواد مصرف میکرد یب ...

ووواییی چه بهتر که جدا شدی و خدا همسرتو سر راهت قرار داده راهکار اون دوستمون خیلی عالی بود بنظرم اون بتونه کمکت کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز