2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش بهتر بیان میکردی دوست عزیز من ۵ سال زندگی کردم...بدبختم نیستم خیلیم خوش بختم😅😅 جای خوبیه همه ...

یا خدا ببخشید واقعن من خودمم به شدت حرس خوردم اینا حرفای دوستم بود آخه رلم مال تهرانه بعد گفت پردیس تهران دوستم میگه وای این از این بدبختاس اونجا محل خوبی نیستو از این حرفا

عزیزم شما بیا خونه‌های ویلایی و بعضی برج‌هاش رو ببین کلا نظرت عوض میشه😂 بله خب طبیعتا فازهای ۸ و ۱۱اش چون مسکن مهره و تازه راه افتاده قیمت کمتری داره و افرادی میان که بودجه‌شون کمتره معمولا، یا خونه رو خریدن و نخواستن دیگه اجاره‌نشین باشن و رفتن نشستن. اما این‌قدر متنوعه پردیس که اصلا جای این حرف‌ها رو نداره. الان همین برج رو ببین که عکسش رو گذاشتم برات، این تو فاز ۲عه که متری ۷۵ میلیون فروششه.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

یا این

آره دقیقا، این یکی هم تازه تموم شده ساختش، این عکس رندرش بود ولی خودش یه مجتمعه با چند تا ساختمون عین هم تو خیابون باکری هم هستن نزدیک بلوار ابن سینا، برای دوست استارتر میگم که خواست بره بازدید😂 بغلش هم چندتا ساختمون تراسه خیلی شیکه جاشون هم خیلی دنجه لامصبا😂

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit