بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش بهتر بیان میکردی دوست عزیز من ۵ سال زندگی کردم...بدبختم نیستم خیلیم خوش بختم😅😅 جای خوبیه همه ...
یا خدا ببخشید واقعن من خودمم به شدت حرس خوردم اینا حرفای دوستم بود آخه رلم مال تهرانه بعد گفت پردیس تهران دوستم میگه وای این از این بدبختاس اونجا محل خوبی نیستو از این حرفا
عزیزم شما بیا خونههای ویلایی و بعضی برجهاش رو ببین کلا نظرت عوض میشه😂 بله خب طبیعتا فازهای ۸ و ۱۱اش چون مسکن مهره و تازه راه افتاده قیمت کمتری داره و افرادی میان که بودجهشون کمتره معمولا، یا خونه رو خریدن و نخواستن دیگه اجارهنشین باشن و رفتن نشستن. اما اینقدر متنوعه پردیس که اصلا جای این حرفها رو نداره. الان همین برج رو ببین که عکسش رو گذاشتم برات، این تو فاز ۲عه که متری ۷۵ میلیون فروششه.
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit
آره دقیقا، این یکی هم تازه تموم شده ساختش، این عکس رندرش بود ولی خودش یه مجتمعه با چند تا ساختمون عین هم تو خیابون باکری هم هستن نزدیک بلوار ابن سینا، برای دوست استارتر میگم که خواست بره بازدید😂 بغلش هم چندتا ساختمون تراسه خیلی شیکه جاشون هم خیلی دنجه لامصبا😂
Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit